Ο Τερ Στέγκεν τον περασμένο Σεπτέμβρη υπέστη έναν τραυματισμό που τον άφησε εκτός δράσης για πολλούς μήνες, αφήνοντας ένα τεράστιο πλήγμα στην Μπαρτσελόνα.
Που εν τέλει βρήκε τον προσωρινό (;) αντικαταστάτη του Γερμανού τερματοφύλακα , που λέγεται Βόιτσεχ Σέζνι και έχει βοηθήσει τα μέγιστα στους «Καταλανούς» παρότι είχε ανακοινώσει ότι σταματάει το ποδόσφαιρο.
Σύμφωνα λοιπόν, με τη «Mundo Deportivo», ο 34χρονος πορτιέρε κατάφερε να βγάλει μέρος της προπόνησης και εκτιμάται ότι στα τέλη Απριλίου θα μπορεί να αγωνιστεί εκ νέου με τα Μπλαουγκράνα.
🚨🇩🇪 Marc André ter Stegen, preparing his return on the pitch after injury as he did initial part of training session with Barcelona squad today.
Παρόλα αυτά, δεν θα βιαστούν οι «Καταλανοί». Και αυτό γιατί επικρατεί ικανοποίηση για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του Βόιτσεχ Σέζνι κάτω από τα γκολπόστ, ενώ αναπόφευκτα ο Τερ Στέγκεν θα χρειαστεί σταδιακά να αποκτήσει ρυθμό και αυτοπεποίθηση προτού τον εμπιστευτεί ο προπονητής του σε ένα παιχνίδι κρίσιμης σημασίας.
✅ Es la noticia de la mañana en Can Barça: Marc-André Ter Stegen ha realizado parte del entrenamiento de este lunes con el grupo. Nuevo paso adelante en su recuperación.
H Χόφενχαϊμ διέλυσε με 4-1 το Αμβούργο και πάτησε στην τετράδα της Bundesliga, νίκη με 3-1 για την Βόλφσμπουργκ του Κουλιεράκη που έβαλε αυτογκόλ με την Γκλάντμπαχ.
Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στις νίκες και συνέχισε την επέλασή του καθώς έλαμψε και κόντρα στην ΑΕΛ Novibet στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της
Live streaming: Ολυμπιακός – Άλιμος. Παρακολουθήστε σε live streaming στις 19:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Άλιμος για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Τηλεοπτικά από MEGA News.