Ο Τερ Στέγκεν τον περασμένο Σεπτέμβρη υπέστη έναν τραυματισμό που τον άφησε εκτός δράσης για πολλούς μήνες, αφήνοντας ένα τεράστιο πλήγμα στην Μπαρτσελόνα.
Που εν τέλει βρήκε τον προσωρινό (;) αντικαταστάτη του Γερμανού τερματοφύλακα , που λέγεται Βόιτσεχ Σέζνι και έχει βοηθήσει τα μέγιστα στους «Καταλανούς» παρότι είχε ανακοινώσει ότι σταματάει το ποδόσφαιρο.
Σύμφωνα λοιπόν, με τη «Mundo Deportivo», ο 34χρονος πορτιέρε κατάφερε να βγάλει μέρος της προπόνησης και εκτιμάται ότι στα τέλη Απριλίου θα μπορεί να αγωνιστεί εκ νέου με τα Μπλαουγκράνα.
🚨🇩🇪 Marc André ter Stegen, preparing his return on the pitch after injury as he did initial part of training session with Barcelona squad today.
Παρόλα αυτά, δεν θα βιαστούν οι «Καταλανοί». Και αυτό γιατί επικρατεί ικανοποίηση για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του Βόιτσεχ Σέζνι κάτω από τα γκολπόστ, ενώ αναπόφευκτα ο Τερ Στέγκεν θα χρειαστεί σταδιακά να αποκτήσει ρυθμό και αυτοπεποίθηση προτού τον εμπιστευτεί ο προπονητής του σε ένα παιχνίδι κρίσιμης σημασίας.
✅ Es la noticia de la mañana en Can Barça: Marc-André Ter Stegen ha realizado parte del entrenamiento de este lunes con el grupo. Nuevo paso adelante en su recuperación.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο
Η Ρεάλ πέρασε στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς να «ιδρώσει» στο Μάντσεστερ καθώς από το 20΄ με το πέναλτι του Βινίσιους προηγήθηκε με τον Μπερνάντο Σίλβα να αποβάλλεται. Και στο 93΄ο Βραζιλιάνος έδωσε και τη νίκη (1-2)
Δύο γρήγορα γκολ (6' και 15′) στο επαναληπτικό του Λονδίνου «κλείδωσαν» από νωρίς την πρόκριση στους «8» του Champions League για την Παρί η οποία νίκησε τηνΤσέλσι και στο δεύτερο παιχνίδι (3-0).