Μετά τα γυρίσματα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πελοπόννησο (Μεθώνη, Πύλος και παραλία Βοϊδοκοιλιά) οι συνεντελεστές της ταινίας «Οδύσσειας» έχουν μεταφερθεί στις Αιγάδες Νήσους στην Ιταλία, γνωστές για τις εντυπωσιακές σπηλιές τους.
To φιλμ ακολουθεί το δεκαετές ταξίδι του Οδυσσέα καθώς προσπαθεί να επιστρέψει στην Ιθάκη μετά την πτώση της Τροίας, αντιμετωπίζοντας θεούς, τέρατα και επικές δοκιμασίες.
Οι νέες φωτογραφίες
Στις νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο Χ, η Ζεντάγια εμφανίζεται ντυμένη με ένα λευκό, αρχαιοελληνικού τύπου φόρεμα, γεγονός που έχει πυροδοτήσει φήμες σχετικά με τον ρόλο της.
Ζεντάγια: Στον ρόλο της Αθηνάς;
Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως, πολλοί εικάζουν πως η ηθοποιός θα ενσαρκώσει τη θεά Αθηνά, καθοδηγήτρια και προστάτιδα του Οδυσσέα, τον οποίο υποδύεται ο Ματ Ντέιμον. Αρχικά είχαν υπάρξει και άλλες θεωρίες, που ήθελαν τη Ζεντάγια στον ρόλο της Καλυψώς ή της Ναυσικάς.
Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, τη νύμφη Καλυψώ θα υποδυθεί τελικά η Σαρλίζ Θέρον, ενώ παραμένει άγνωστο ποια ηθοποιός θα ενσαρκώσει τη Ναυσικά. Ο Κρίστοφερ Νόλαν έχει συγκεντρώσει ένα εντυπωσιακό καστ για την κινηματογραφική του «Οδύσσεια», το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την Αν Χάθαγουεϊ ως Πηνελόπη, τον Τομ Χόλαντ στον ρόλο του Τηλέμαχου, τη Λουπίτα Νιόνγκο ως Κίρκη και τον Ρόμπερτ Πάτινσον στον ρόλο του Ποσειδώνα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας