Μία ολόκληρη κερκίδα, καλυμμένη με μωβ και άσπρες σημαίες, σχημάτισε τη φράση «Juve m***a» (Γιούβε σ…α). Αυτή ήταν η υποδοχή των φιλάθλων της Φιορεντίνα για τη Γιουβέντους, κατά τη διάρκεια του αγώνα του πρωταθλήματος, στον οποίο η ομάδα της Τοσκάνης επικράτησε με 3-0, δίνοντας ένα σημαντικό πλήγμα στις φιλοδοξίες της Γιουβέντους για την τέταρτη θέση.
Μια εικόνα που προκάλεσε την οργή της Γιουβέντους, με τον σύλλογο – όπως αναφέρει η Tuttosport – να αναλαμβάνει δράση για να ζητήσει όχι μόνο περισσότερο σεβασμό, αλλά και για να αποτρέψει την κατάληψη των ιταλικών γηπέδων από τέτοιες συμπεριφορές. Παρόλο που η φιλοξενία της Γιουβέντους στο δικό της Στάδιο δεν είναι αψεγάδιαστη, οι έλεγχοι στο γήπεδο του συλλόγου είναι πολύ αυστηροί.
Η Γιουβέντους, λόγω αυτής της τόσο χορογραφίας, αποφάσισε να απευθυνθεί στην FIGC και τη Λίγκα Σέριε Α για να ζητήσει διευκρινίσεις και στην Αστυνομία της Φλωρεντίας για να εντοπίσει τους υπεύθυνους, προκειμένου να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα. Από τη Λίγκα ήδη εκφράστηκε, ανεπίσημα, αλληλεγγύη στον σύλλογο της Γιουβέντους.
Ο πρώην επιθετικός της Φιορεντίνα, Ντούσαν Βλάχοβιτς, ήταν επίσης αντικείμενο χλευαστικών συνθημάτων με βασικό το «Πού είναι ο Βλάχοβιτς». Ο Νίκο Γκονζάλες, ο οποίος το καλοκαίρι μετακόμισε στη Γιούβε από τη Φιορεντίνα, δεν γλίτωσε ούτε εκείνος τις αποδοκιμασίες.
Σίγουρα υπάρχει κάποια αμηχανία, καθώς ο στόχος των ιταλικών ποδοσφαιρικών αρχών είναι να προωθήσουν ένα προϊόν όλο και πιο ανταγωνιστικό και σύγχρονο. Η Γιουβέντους, λοιπόν, αναμένει μια απάντηση, αρχής γενομένης από τον Αθλητικό Δικαστή της Σέριε Α, του οποίου η ανακοίνωση για τις κυρώσεις αναμένεται άμεσα.
Το Calciomercato.com ισχυρίζεται ότι η Φιορεντίνα θα μπορούσε να αντιμετωπίσει περαιτέρω συνέπειες ως αποτέλεσμα, αλλά προηγούμενα παραδείγματα παρόμοιων περιστατικών δείχνουν ότι η ομάδα των Viola θα μπορούσε να ξεφύγει ατιμώρητη.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Νότιγχαμ Φόρεστ με 2-1, σε ένα παιχνίδι που ο διαιτητής, Ρόμπερτ Τζόουνς, χάρισε μαρς κόκκινη στον Ντίας, πριν το 0-1.
Ο Νίκολα Γιόκιτς είναι ο καλύτερος παίκτης μπάσκετ στον κόσμο, το παιχνίδι του παραμένει ασταμάτητο και όσα πέτυχε μέσα στο 2025 -στα 30 του πια- αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.
Ο Ταϊρίκ Τζόουνς είναι στα… κάγκελα με την Παρτιζάν, η σχέση του με τον κόσμο της ομάδας είναι στα χειρότερα της και τα σενάρια για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν – Ποια είναι τα δεδομένα για το συμβόλαιο του.