Λεγκανιές – Μπέτις 2-3: Τρομερή ανατροπή μέσα σε 20 λεπτά για τους Ανδαλουσιάνους
Μέχρι το 64ο λεπτό τίποτα δεν προδίκαζε την εξέλιξη που θα είχε η αναμέτρηση, με την Μπέτις να γυρίζει τούμπα το παιχνίδι και να παίρνει τη νίκη με 3-2.
Μία άκρως εμφατική ανατροπή έκανε η Μπέτις στην έδρα της Λεγκανιές και με το τελικό 3-2 διατηρήθηκε στην 6η θέση της La Liga μετά από 28 αγωνιστικές. Μέχρι το 64ο λεπτό τίποτα δεν προδίκαζε την εξέλιξη που θα είχε η αναμέτρηση.
Με το σκορ στο 2-0 υπέρ της Λεγκανιές, όλα έδειχναν πώς οι γηπεδούχοι θα έφταναν στη νίκη και θα έπαιρναν βαθιά ανάσα στη μάχη που δίνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Οι Ανδαλουσιάνοι, όμως, είχαν διαφορετική άποψη. Με τον Ίσκο να μειώνει στο 64′ με πέναλτι, τον Μακαμπού να ισοφαρίζει 15 λεπτά αργότερα και τον Ερνάντεζ στο 83′ (από ασίστ του Ίσκο) να ολοκληρώνει την ολική ανατροπή, έφεραν «τούμπα» το παιχνίδι και πήραν το «τρίποντο» που τους δίνει το δικαίωμα… στο όνειρο του Champions League.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής στη La Liga:
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.
Γήπεδο που «κόβει την ανάσα» χωρητικότητας 135.000 θέσεων, κατασκευάζεται στο Βιετνάμ, σε ένα έργο που φιλοδοξεί να αλλάξει τον παγκόσμιο αθλητικό χάρτη.