Ο Γιαννούλης νίκησε τον Κουλιεράκη (1-0) – «Γκέλα» για την Μπάγερν στο Βερολίνο (1-1)
Η Άουγκσμπουργκ του Δημήτρη Γιαννούλη νίκησε με 1-0 τη Βόλφσμπουργκ του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, με ασίστ του πρώτου – «Γκέλα» της Μπάγερν με την Ουνιόν στο Βερολίνο (1-1).
Το ντέρμπι των Ελλήνων έληξε με νικητή τον Δημήτρη Γιαννούλη! Η Άουγκσμπουργκ επικράτησε με σκορ 1-0 της Βόλφσμπουργκ του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, για την 26η αγωνιστική της Bundesliga.
Μάλιστα, ο Γιαννούλης μοίρασε την ασίστ στο γκολ του Τιτς στο 53′, το οποίο χώρισε τις δύο ομάδες και ανέβασε την Άουγκσμπουργκ στην 9η θέση με 38 βαθμούς, όσους έχουν και οι «λύκοι».
«Γκέλα» για την Μπάγερν Μονάχου στο Βερολίνο. Οι Βαυαροί προηγήθηκαν επί της Ουνιόν στο 75′ με τον Λερόι Σανέ, αλλά δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους στο σκορ, καθώς ο Χόλερμπαχ διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο 84′. Πρώτη με 62 βαθμούς η Μπάγερν, με την ομάδα του Βενσάν Κομπανί να βρίσκεται στο +9 από τη δεύτερη Μπάγερ Λεβερκούζεν (53β.), που έχει όμως ματς λιγότερο.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.