Την προετοιμασία της ενόψει των αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025 ξεκίνησε η Εθνική Ελλάδας υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη.
Οι διεθνείς προπονήθηκαν για πρώτη φορά στο κλειστό του Αγίου Θωμά, αρχίζοντας δουλειά για το επικείμενο ματς με αντίπαλο την Τσεχία (21/2, 19:00).
Μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με τους Τσέχους, η «γαλανόλευκη» θα στρέψει την προσοχή της στο εντός έδρας με την Ολλανδία (24/2, 21:30) όπου και θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της.
Θυμίζουμε πως ο Βασίλης Σπανούλης προχώρησε σε μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής επιλέγοντας τον Δημήτρη Κατσίβελη να αντικαταστήσει τον τραυματία Τόμας Γουόκαπ.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.