Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να επικρατήσει της Λέστερ με 2-1 και να πάρει την πρόκριση για τη φάση των «16» του FA Cup, αν και το νικητήριο γκολ του Χάρι Μαγκουάιρ δεν έπρεπε να μετρήσει για οφσάιντ, ωστόσο VAR σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει οπότε μέτρησε κανονικά.
Ο Ρούμπεν Αμορίμ μίλησε για το παιχνίδι και την επίμαχη φάση, παραδεχόμενος πως το τέρμα ήταν οφσάιντ και πως δεν θα έπρεπε να είχε μετρήσει.
Οι δηλώσεις του Ρούμπεν Αμορίμ:
«Ήμασταν τυχεροί. Το γκολ ήταν οφσάιντ. Έπρεπε να υπήρχε VAR για να αλλάξει την απόφαση. Είναι πολύ σκληρό για την αντίπαλη ομάδα και τον Ρουντ (σ.σ. Φαν Νίστελροϊ) να χάνεις ένα παιχνίδι στο τελευταίο λεπτό με γκολ που είναι οφσάιντ. Η εμφάνισή μας ήταν κακή αλλά δείξαμε μέταλλο στο δεύτερο μέρος».
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, μια μικροσκοπική πρωτεΐνη που μέχρι τώρα περνούσε απαρατήρητη φαίνεται πως επηρεάζει πολύ περισσότερο απ’όσο νομίζαμε την πείνα.
Μετά το «βαρύ» 4-1 από τη Άρσεναλ, η Άστον Βίλα επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας της Νότιγχαμ Φόρεστ εντός έδρας με 3-1, για την 20η αγωνιστική της Premier League. Δύο γκολ ο ΜακΓκίν.
Ο Ολυμπιακός και ο Γιώργος Μπαρτζώκας κυριαρχούν επί του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια, με τους «ερυθρόλευκους» να «τρέχουν» απίθανα σερί νικών στα ντέρμπι «αιωνίων».