Σε εντελώς οριακή κατάσταση φέρεται πως είναι η Μπαρτσελόνα μετά και την ήτταν εντός έδρας από την Μανρέσα για την Liga Endesa και πλέον οι Καταλανοί δείχνουν να είναι σε κρίση πριν από το κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό για την Euroleague.
Οπαδοί των Καταλανών κούνησαν τα λευκά μαντήλια που εμφανίζονται για να αποδοκιμαστούν οι προπονητές, οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας, αποχώρησαν από το «Παλάου Μπλαουγκράνα» πριν από το φινάλε, ενώ όσοι έμειναν στο γήπεδο φώναζαν «MVP, MVP» στον Ντέρικ Άλστον της Μανρέσα, που έβαλε 29 πόντους σε 24 λεπτά.
Ο Τζοάν Πενιαρόγια βρίσκεται σε κρίση και η θέση του φέρεται να είναι επισφαλής, ενώ υπάρχουν φήμες περί πιθανής παραίτησής του που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται. Όλα αυτά, λίγες ημέρες πριν από το εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό για την 26η αγωνιστική της EuroLeague.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.