Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σε λίγη ώρα (18:00) στο ΟΑΚΑ τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Superleague, σε ένα κομβικό παιχνίδι και για τους πράσινους, αλλά και για τους μελανόλευκους.
Ο Ρουί Βιτόρια γνωστοποίησε την ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει απέναντι στους Κρητικούς, επιλέγοντας τους Ζέκα, Ουναΐ και Μπακασέτα, ενώ άφησε στον πάγκο τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Σφιντέρσκι και Σιώπη.
Αναλυτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Ντραγόφσκι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Πάλμερ Μπράουν, Μλαντένοβιτς, Ζέκα, Ουναχί, Μπακασέτας, Τετέ, Πελίστρι, Ιωαννίδης.
Στον πάγκο των πράσινων είναι οι: Λοντίγκιν, Μαξ, Κώτσιρας, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Σιώπης, Σβιντέρσκι, Γερεμέγεφ.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ατρόμητος και Κηφισιά έπαιξαν για τη νίκη, όμως με την ισοπαλία κράτησαν την απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Ατρόμητος είχε δοκάρι, με δέκα οι φιλοξενούμενοι από το 85’
Το Madison Square Garden και η ιστορική «δίψα» των Νικς αποτελούν ισχυρό κίνητρο για τον Greek Freak, σε ένα καλοκαίρι που προμηνύεται καθοριστικό για το μέλλον του