Η κόρη του Μίμη Δομάζου, Πόπη, συνόδευσε στο γήπεδο της Λεωφόρου την σορό του πατέρα της, πριν από την έκθεση της σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών.
Η κόρη του «Στρατηγού» των «πρασίνων» και του ελληνικού ποδοσφαίρου, ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη από τις εκδηλώσεις αγάπης προς το πρόσωπο του πατέρα της.
O συγκινητικός αποχαιρετισμός της Πόπης Δομάζου
«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ο πατέρας μας, ο πατέρας μου, είναι εδώ. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο. Όλη η Ελλάδα θρηνεί. Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο. Σας ευχαριστούμε όλους», δήλωσε η τρίτη κόρη του αείμνηστου «Στρατηγού», μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες.
LIVE: Παναθηναϊκός – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Βόλος για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.