Ο Γιάννης Καστρίτης συγκέντρωσε τους παίκτες του Άρη, πριν την προπόνηση, ώστε να τους αποχαιρετήσει μέσω ομιλίας. Ο Έλληνας τεχνικός αποχωρεί έπειτα από 3,5 χρόνια παραμονής στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης. Η προπόνηση της ομάδας έγινε υπό την επίβλεψη των βοηθών του Έλληνα τεχνικού, τους Σωτήρη Καραποστόλου και Χρήστο Χασανίδη.
Από αγωνιστικής πλευράς, ατομική προπόνηση είχε ο Τρέι Γούντμπερι, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας λόγω τραυματισμού στον ώμο. Πλέον η ομάδα έχει βάλει στόχο να βρει τον αντικαταστάτη του Καστρίτη, με πρώτο «φαβορί» να είναι ο Νίκος Βετούλας. Έτσι ο Άρης, κατά πάσα πιθανότητα, θα παραταχθεί με προσωρινό προπονητή στην αναμέτρηση με το Αμβούργο (29/1, 20:00, ΝovaSportsPrime), στο «Αλεξάνδρειο».
Νωρίτερα το μεσημέρι, ο Άρης «έλυσε» τη συνεργασία του με τον Γιάννη Καστρίτη και το έκανε γνωστό μέσω μιας ανάρτησης στο «X».
Υπενθυμίζουμε την ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης για τον Καστρίτη:
«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Καστρίτη.
Ο 43χρονος προπονητής πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον ΑΡΗ Midea για 3.5 συνεχόμενες σεζόν και η προσφορά του είναι πραγματικά πολύ μεγάλη. Τα πρώτα δύο χρόνια με τα μικρότερα μπάτζετ της κατηγορίας η ομάδα πραγματοποίησε πολύ καλές πορείες, ενώ πέρυσι επανήλθε στην τετράδα του πρωταθλήματος και στην επιστροφή της στο BKT EuroCup, όχι μόνο στάθηκε αξιοπρεπώς απέναντι σε σημαντικές δυνάμεις της Ευρώπης, αλλά πήρε την πρόκριση στη δεύτερη φάση.
Σε συνάντηση έγινε σήμερα (27/01) στα γραφεία της ΚΑΕ, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τον Τριπολιτσιώτη προπονητή. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Γιάννη Καστρίτη για όσα πρόσφερε και θα αποτελεί για πάντα ένα κομμάτι της ιστορίας του ΑΡΗ Midea. Του ευχόμαστε δε, ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Με την παραδοσιακή του εμφάνιση θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τη Λεβερκούζεν στο Καραϊσκάκη, στο κρίσιμο ματς της 7ης αγωνιστικής του Champions League.
Ο Λανουά και οι συνεργάτες του στην ΚΕΔ παραπέμπουν σε λογική Ποντίου Πιλάτου. Βλέπουν το πρόβλημα αλλά δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους ούτε προσπαθούν να βελτιώσουν τη διαιτησία
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τοποθετήθηκε για τη νίκη του επί του Σιντάρο Μοτσιζούκι, ενώ ευχαρίστησε και τους Έλληνες οπαδούς που βρέθηκαν στις κερκίδες και τον χειροκρότησαν.
LIVE: Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την αναμέτρηση Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.