Κανονικά με κόσμο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό, καθώς η ΔΕΑΒ ανέστειλε την τιμωρία της έδρας για την Ένωση.
Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα αγωνιστεί χωρίς την παρουσία κόσμου στις κερκίδες στους εντός έδρας με τον Πανσερραϊκό (9/02) και τον Ατρόμητο (15/02).
Υπενθυμίζεται πως το ίδιο είχε συμβεί και στο παιχνίδι του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Άρη, όπου η ΑΕΚ είχε αιτηθεί να παίξει κανονικά με την παρουσία κόσμου στον αγώνα
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
Πληροφορούμε τους φιλάθλους μας ότι μετά την ποινή που επιβλήθηκε από την ΔΕΑΒ για το εκτός έδρας ματς στον Βόλο, η διοικητική ηγεσία της ΠΑΕ ΑΕΚ προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η παρουσία των φιλάθλων μας στην OPAP Arena. Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΕΚ προβαίνει σε ενέργειες για την εξάντληση κάθε περιθωρίου αντιμετώπισης των συνεπειών αυτής της ποινής.
Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, η ΠΑΕ ΑΕΚ σήμερα (22/1) μετά από απόφαση του Διοικητικού Εφετείου πήρε προσωρινή διαταγή βάσει της οποίας η προσεχής (25/1, 20.00) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό θα διεξαχθεί κανονικά με την παρουσία φιλάθλων.
Στην διαδικασία στο Διοικητικό Εφετείο την ΠΑΕ ΑΕΚ εκπροσώπησε ο κ. Αλέξης Αλεξίου και οι δικηγόροι κ.κ Αντώνης Αντωνίου και Νίκος Μαντατζής.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φιλοξενήθηκε σε podcast του Γκόραν Ντράγκιτς και μεταξύ άλλων, μίλησε για την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου με την Εθνική Ελλάδας στο Eurobasket.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.