«Φευγάτος» ο Γκρίλις από την Μάντσεστερ Σίτι – Αυτές οι ομάδες τον θέλουν
Την παραχώρησε του Τζακ Γκρίλις εξετάζουν στην Μάντσεστερ Σίτι, προκειμένου να εξοικονομήσουν χρήματα για το… rebuild του ρόστερ της – Ήδη δύο ομάδες καραδοκούν.
Ο διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Τζακ Γκρίλις, δεν έχει βρει ακόμη φέτος το ρυθμό του και έχει χάσει τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας, καθώς ο Πεπ Γκουαρντιόλα προτιμά τον Ζερεμί Ντοκού για το αριστερό άκρο της επίθεσης των «πολιτών».
Ο Αγγλος άσος ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε το treble, αλλά οι επιδόσεις του φέτος είναι απογοητευτικές και ο Καταλανός κόουτς έχει αποφασίσει να τον βάλει στη λίστα των υπό αποχώρηση παικτών, όπως σχετικά αναφέρει η αγγλική ιστοσελίδα «Football Insider», για να χρηματοδοτήσει την απόκτηση παικτών στη θερινή μεταγραφική περίοδο.
Το δημοσίευμα του «Football Insider» για τον Γκρίλις
United should put a cheeky bid in…
Man City could accept cut-price offers for Jack Grealish as they plan a ‘massive’ squad rebuild at the Etihad.
Και ο ίδιος πάντως ο 29χρονος διεθνής άσος έχει ζητήσει από τον μάνατζερ του να του βρει νέα ομάδα, ενώ ενημέρωσε τη διοίκηση της Σίτι πως είναι έτοιμος να φύγει ακόμη και στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο Γκρίλις έκανε 50 εμφανίσεις στην σεζόν 2022-23, σκοράροντας πέντε γκολ και μοιράζοντας 11 ασίστ για να βοηθήσει την ομάδα του να κερδίσει το Champions League, την Premier League και το FA Cup.
Ο Γκρίλις έχει εβδομαδιαίες αποδοχές 330 χιλιάδες ευρώ, από το καλοκαίρι του 2021, όταν αποκτήθηκε αντί 110 εκατ. ευρώ από την Αστον Βίλα, υπογράφοντας εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές, παραμένοντας η πιο ακριβή μεταγραφή Αγγλου ποδοσφαιριστή.
Η Σίτι είναι έτοιμη να συζητήσει την παραχώρηση του με μια πρόταση κοντά στα 80 εκατ. ευρώ, με την Αστον Βίλα να επιδιώκει την επιστροφή του, ενώ και η Τότεναμ έχει μπει δυνατά στη διεκδίκηση του. Σύμφωνα πάντως με την εφημερίδα «THE SUN» Ιντερ και Ντόρτμουντ έχουν επίσης προσεγγίσει τον μάνατζερ του. Ο Γκρίλις τη φετινή σεζόν έχει μόνο ένα γκολ στο ενεργητικό του κι αυτό στο 8-0 στο ματς κυπέλλου κόντρα στην ομάδα της League 2, Σάλσφορντ.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.
Ο Εργκιν Αταμάν στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του Βεζένκοφ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, ενώ παραδέχθηκε ότι κάποιοι παίκτες του φοβούνται μετά από τόσες σερί ήττες.