Αφού πρώτα απέκλεισε από την αποστολή τον Τζέιμς Μάντισον, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αποφάσισε να κόψει από την τελική 26αδα της Αγγλίας και τους Τζακ Γκρίλις και Χάρι Μαγκουάιρ.
Αυτό προέκυψε από την ανάγκη του Άγγλου εκλέκτορα να ελαττώσει το ρόστερ του και να περιοριστεί στους 26 παίκτες μέχρι την Παρασκευή ( 7/6) όταν και τελειώνει το χρονικό περιθώριο προκειμένου οι προπονητές να δηλώσουν το τελικό τους ρόστερ που θα ταξιδέψει στα γήπεδα της Γερμανίας για το Euro 2024.
Μαγκουάιρ και Γκρίλις «κόπηκαν» από τον Σάουθγκεϊτ και δεν θα αγωνιστούν στο Euro.
Υπενθυμίζουμε πως όσον αφορά τον Χάρι Μαγκουάιρ οι λόγοι είναι αγωνιστικοί, καθώς ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και το τελευταίο χρονικό διάστημα ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα για να αποκαταστήσει το πρόβλημα.
Όσον αφορά τον εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που έμεινε εκτός αποστολής. Ίσως να μην κατάφερε να πείσει τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αγγλίας με τις φετινές του επιδόσεις με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο λόγος θα ξεκαθαρίσει πιθανότατα στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που θα δώσει ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Αγγλίας.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
Jack Grealish and Harry Maguire have been left out of Gareth Southgate’s England squad for Euro 2024.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Η Παρί προηγήθηκε με τον Ντεμπελέ στο 3', η Μπάγερν ισοφάρισε στο 94', όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό και θα διεκδικήσιυν δεύτερη σερί χρονιά το Champions League κόντρα στην Αρσεναλ.
Όσα είπε ο βοηθός του Μαρτίνεθ, μετά τη νίκη της Βαλένθια επί του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως στα δύο τελευταία παιχνίδια ο Εργκίν Αταμάν προσπθεί να επηρεάσει το παιχνίδι με τις διαμαρτυρίες του.