Μεντιλίμπαρ: «Ήταν πολύ σημαντική νίκη – Συγχαρητήρια στον Τζολάκη»
Οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου, που διατήρησε τους Πειραιώτες πρώτους στη βαθμολογία.
Ο Ολυμπιακός κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από το Περιστέρι, επικρατώντας με 2-1 του Ατρομήτου, έχοντας για ήρωα της τελευταίας στιγμής τον Κωνσταντή Τζολάκη που απέκρουσε το πέναλτι του Φαν Βέερτ στις καθυστερήσεις. Έτσι οι Πειραιώτες διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας και θα παραμείνουν εκεί, ό,τι και αν συμβεί στα υπόλοιπα παιχνίδια. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, αναφέρθηκε στην απόκρουση του Τζολάκη την οποία κατά τη συνήθειά του δεν είδε, ενώ τόνισε τη σημασία της νίκης.
Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
Για το ματς: «Είναι αλήθεια ότι μπήκαμε καλά, ήμασταν κυρείαρχοι, σκοράραμε. Ο Ατρόμητος έκανε μια ευκαιρία και έκανε ένα γκολ. Στο δεύτερο μέρος είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αλλά ο Ατρόμητος στο φινάλε είχε ευκαιρίες για να σκοράρει, είχε και το πέναλτι, αλλά ευτυχώς κερδίσαμε εμείς στο τέλος».
Για το αν παρακολούθησε την εκτέλεση πέναλτι: «Δεν το είδα ούτε μετά. Δεν είδα τίποτα από τη φάση, θα το δω σε λίγο. Συγχαρητήρια στον Τζολάκη».
Για τη σημασία της νίκης με βάση το πρόγραμμα και τα ντέρμπι που ακολουθούν: «Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε σήμερα. Το είχα πει στους παίκτες. Έτσι όπως είναι διαμορφωμένο το πρόγραμμα κάποιος από τους αντιπάλους μας δεν θα πάρει τους τρεις βαθμούς κι έτσι θα έχουμε ευκαιρία να πάρουμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς με λίγη τύχη και με την απόκρουση του Τζολάκη».
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.
Στο στόχαστρο των βραζιλιάνικων ΜΜΕ για ακόμη μια φορά βρέθηκε ο Νεϊμάρ μετά από σεξιστικό σχόλιο που έκανε κατά διαιτητή, στο τελευταίο ματς της Σάντος.