Η ποδοσφαιρική καριέρα του Λορίν Κάριους έχει πάρει προ πολλού την κάτω βόλτα. Ο άλλοτε βασικός γκολκίπερ της Λίβερπουλ είναι ελεύθερος στην αγορά από τον προηγούμενο Ιούνιο, όταν και έληξε το συμβόλαιο του με τη Νιουκάσλ. Έκτοτε, ο Γερμανός άσος εξετάζει τις επιλογές του, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει καταλήξει κάπου.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Bild», η Σάλκε αναζητά αναπληρωματικό τερματοφύλακα για να πλαισιώσει τον Τζάστιν Χέρεκεν και ο Κάριους προβάλλει ως το φαβορί για τη θέση. Δεν είναι το ιδανικό, αλλά είναι κάτι για τον… άνεργο ποδοσφαιριστή.
Πάντως, στην απόφαση που θα λάβει ο Κάριους για το μέλλον του, θα συνυπολογίσει μία αστάθμητη παράμετρο: τη σύντροφο του και πασίγνωστη Ιταλίδα αθλητικογράφο, Ντιλέτα Λεότα.
Η Λεότα παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «Tuttosport» και εμμέσως πλην σαφώς, υπέδειξε στον 31χρονο τερματοφύλακα μερικούς περιορισμούς για την ομάδα που θα συμφωνήσει. Έστω και αν οι υποδείξεις ήρθαν… κλιμακωτά!
«Ο Λορίς έχει ανθρώπους που δουλεύουν μαζί του. Εύχομαι να επιλέξει το καλύτρο για την καριέρα του» ήταν η πρώτη απάντηση που θα την έλεγες και φυσιολογική για την οικογένεια ενός επαγγελματία αθλητή, ο οποίος επηρεάζει τους οικείους του όταν αλλάζει περιβάλλον.
Έπειτα, η Ντιλέτα Λεότα προχώρησε στην πρώτη… υπόδειξη προς τον Κάριους και τη διατύπωσε με διπλωματία: «Μένω στο Μιλάνο, οπότε ας πούμε πως να βρίσκεται κοντά θα ήταν ιδανικό για εμάς. Πάντα του έλεγα ότι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έρχονται στη Serie A, ερωτεύονται την Ιταλία και μετά μένουν εδώ για πάντα».
Κατόπιν, η εντυπωσιακή Ιταλίδα ονόμασε και ομάδα που θα μπορούσε να αγωνιστεί ο Γερμανός τερματοφύλακας, διανθίζοντας την προτροπή με τα συναισθήματα της: «Στη Μόντσα ή σε οποιαδήποτε ιταλική ομάδα. Θα ήμουν χαρούμενη εάν μετακόμιζε στην Ιταλία και θα έπαιζε κοντά στην οικογένεια του».
Καταλήγοντας, η Λεότα αποκάλυψε άθελα της πως επηρέασε τον Κάριους για να φύγει από τη Νιουκάσλ, ενώ απέκλεισε δύο πόλεις που δεν ταιριάζουν με τα κριτήρια της: «Η Νιουκάσλ δεν μας εξυπηρετούσε, επειδή δεν έχει απ’ ευθείας πτήσεις με το Μιλάνο. Ούτε το Παρίσι, ούτε το Άμστερνταμ».
Δύσκολα τα πράγματα για τον Κάριους, αφού πριν συμφωνήσει με τη Σάλκε μάλλον θα χρειαστεί έγκριση…
Ο διαιτητής του αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ είχε δεχθεί τα πυρά της Μπάγερ Λεβερκούζεν για το πέναλτι υπέρ της ‘Αρσεναλ. Πολλά θέματα η διαιτησία στην Τουρκία
LIVE: ΠΑΟΚ – Άρης Betsson. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της εξ αναβολής αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Άρης Betsson για την 21η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Ο Σάσα Βεζένκοφ κλήθηκε να επιλέξει την κορυφαία πεντάδα του για την κανονική περίοδο της Euroleague, συμπεριλαμβάνοντας τόσο τον εαυτό του, όσο και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.
Μάρκο Νίκολιτς και Φελίπε Ρέλβας μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου για τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, τονίζοντας αμφότεροι πως η «Ένωση» θα πολεμήσει μέχρι τέλους για να πετύχει την ανατροπή.