Η ισπανική Marca σε δημοσίευμα της αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε συμφωνία με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ για την ανανέωση του συμβολαίου του για δύο ακόμα σεζόν.
Το τελευταίο διάστημα τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης φλέρταραν έντονα με τον 29χρονο αλλά η απόφαση του Χουάντσο είναι τελική και θεωρητικά απομένουν μόνο τα τυπικά για την παραμονή του στα «πράσινα».
Το συμβόλαιό του Ισπανού διεθνή λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι ενώ την τρέχουσα σεζόν είναι ένας από τους παίκτες με τον περισσότερο αγωνιστικό χρόνο στην Euroleague, με 23 λεπτά ανα παιχνίδι, και 8.8 πόντους και 5.2 κατά μέσο όρο.
Πρώτο τρίποντο της Κηφισιάς το 2026 για το πρωτάθλημα της Super League. Προηγήθηκε στο 13' και άντεξε μέχρι το τέλος. Σε πτώση ο Λεβαδειακός που αγνοεί τη νίκη για τέταρτο σερί παιχνίδι
LIVE: Κηφισιά – Λεβαδειακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Λεβαδειακός για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.
«Διπλό» τίτλου έκανε η Μπάγερν Μονάχου νικώντας 3-2 τη Ντόρτμουντ στη Βεστφαλία, στο μεγάλο ντέρμπι της Bundesliga, αποτέλεσμα που την... εκτόξευσε στο +11.
Ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι για την 23η αγωνιστική της Super League και ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας, «βλέποντας» τα play-off για τις θέσεις 5-8.