Bεζένκοφ: «Κάναμε φοβερό δεύτερο ημίχρονο»
Στην αμυντική επίδοση του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Σάσα Βεζένκοφ μετά τη νίκη επί της Ζαλγκίρις.
Ο Ολυμπιακός πήρε σπουδαία νίκη στο Κάουνας επί της Ζαλγκίρις αν και ήταν πίσω στο σκορ για τρία δεκάλεπτα, με τον Σάσα Βεζένκοφ να στέκεται στην αμυντική επίδοση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο.
«Το δεύτερο ημίχρονο ήταν το καλύτερο αμυντικό παιχνίδι μας στη φετινή σεζόν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο φόργουορντ του Ολυμπιακού και πρόσθεσε: «Σκοράραμε 52 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο και δεχθήκαμε 33. Οπότε, ήταν εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο για εμάς»
Όσα είπε ο Σάσα Βεζένκοφ
«Στο πρώτο ημίχρονο έκαναν ό,τι ήθελαν. Έβαλαν 52 πόντους. Έβαλαν δύσκολα καλάθια, αλλά δεν ήμασταν δυνατοί. Δεν ανοίξαμε το παιχνίδι όπως θέλαμε, αλλά το δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι ήταν το καλύτερο αμυντικό παιχνίδι μας, στη χρονιά μέχρι τώρα. Είπαμε ότι παρόλο που χάναμε με 12 πόντους, μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, κατοχή με κατοχή. Να παίξουμε σκληρά Να πρεσάρουμε τους δύο χειριστές της Ζαλγκίρις, που έχουν πολύ ταλέντο και πιστεύω ότι κάναμε φοβερό δεύτερο ημίχρονο και κερδίσαμε.
Προσπαθώ να μένω αποδοτικός στο παιχνίδι μου. Να κάνω τα πράγματα που προπονούμαι κάθε μέρα. Με την βοήθεια της ομάδας μου, να βρίσκω ανοιχτές θέσεις. Νομίζω τα πήγαμε περίφημα, στην επίθεση και την άμυνα. Σκοράραμε 52 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο και δεχθήκαμε 33. Οπότε, ήταν εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο για εμάς», κατέληξε ο Σάσα Βεζένκοφ, που ήταν για μια ακόμα φορά από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού.
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
- Η Κόβεντρι του Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Premier League
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
- Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ Όσκαρ Σμιντ
- Τι δείχνει η παράδοση για τις ομάδες που παίζουν στα play in της Euroleague
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το «μονοπάτι» τους και πώς μπορούν να συναντηθούν στα πλέι οφ της Euroleague
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442