Την φανέλα του Πανιωνίου θα φορά στο εξής ο Ιοάν Γιάκοβλεφ.
Ο 26χρονος Εσθονός εξτρέμ, αφού πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, το μεσημέρι της Κυριακής (29/12) βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ όπου έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσέφεραν οι «κυανέρυθροι».
Εν συνεχεία έβγαλε τις καθιερωμένες φωτογραφίες στα γραφεία της ΠΑΕ και από την ερχόμενη εβδομάδα θα τεθεί στη διάθεση του Αντώνη Νικοπολίδη ενόψει της επανέρναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2.
Ο Γιάκοβλεφ έρχεται στη Νέα Σμύρνη με τη φήμη ενός εκ των κορυφαίων της πρωταθλήτριας Εσθονίας, Λεβάντια, με την προοπτική να δώσει στον ιστορικό σύλλογο ανάλογη ώθηση στην επίθεση.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Η τραγική Ρεάλ δεν μπορεί καθόλου χωρίς τον Εμπαπέ και η Χετάφε τη σόκαρε μέσα στο «Μπερναμπέου» με μία μεγαλειώδη νίκη (0-1) – Στο -4 από την Μπαρτσελόνα η «Βασίλισσα»!
Η επιστροφή της Άννας-Μαρίας, της Ειρήνης και της Βασιλικής Αλεξανδρή στην Ελλάδα είναι γεγονός καθώς οι τρίδυμες πρωταθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης θα αγωνίζονται πλέον με τα εθνικά χρώματα.