Στο 33’ ο Γκονζάλες πάτησε περιοχή από δεξιά και με εντυπωσιακό τρόπο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στογιάνοβιτς για το 3-0 των Ομιλητών.
Έξι λεπτά αργότερα (39’) ο ΟΦΗ έκανε το 4-0 με αυτογκόλ του Κωστούλα, μετά από γύρισμα του Γκονζάλες.
Δύο γκολ στο πρώτο 10άλεπτο
Οι Κρητικοί είχαν ανοίξει το σκορ στο 8’. Οι Ομιλήτες αναπτύχθηκαν ωραία από αριστερά, ο Νους σέντραρε, ο Γιουνγκ κατέβασε την μπάλα και o Φούντας με γυριστό σουτ έκανε το 1-0 για τον ΟΦΗ.
Στο 10’ οι ποδοσφαιριστές του Μίλαν Ράσταβατς έκαναν το 2-0 με πλασέ του Νους, μετά από διαγώνια μπαλιά του Νέιρα.
Οι Κρητικοί σκόραραν τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου «κλείδωσαν» από σήμερα την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.