Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Athens Kallithea στο γήπεδο της Λεωφόρου ήταν εκείνο που έκλεισε τη 15η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague.
Εκεί οι Ερυθρόλευκοι έμειναν ισόπαλοι 1-1 με τους γηπεδούχους που έφεραν το παιχνίδι σε ισορροπία στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Τζιάνι, ισοφαρίζοντας το γκολ που είχε πετύχει ο Μπάμπης Κωστούλας.
Έτσι οι Πειραιώτες με τον βαθμό που πήραν παρέμειναν μόνοι πρώτοι στην κορυφή με 31 πόντους, ενώ οι νεοφώτιστοι πήγαν στους 9 βαθμούς και την προτελευταία θέση.
Θυμίζουμε πως χθες Άρης, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ επικράτησε των αντιπάλων τους με 1-0, ενώ το Σάββατο η ΑΕΚ νίκησε τη Λαμία επίσης με 1-0.
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής:
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή