Παραμένει στο top-10 των κορυφαίων σκόρερ της Ευρώπη ο Ελ Κααμπί – «Μπήκε» και άλλος παίκτης της Superleague
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί βρίσκεται σταθερά ανάμεσα στους κορυφαίους 10 σκόρερ των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων – Ποιος άλλος παίκτης της Superleague μπήκε στη σχετική λίστα
Στην κορυφαία 10άδα των σκόρερ των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και συγκεκριμένα στην 10η θέση, βρίσκεται ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο Μαροκινός στράικερ, συνεχίζει από εκεί που… σταμάτησε την περασμένη σεζόν και έχει πετύχει ήδη 10 γκολ στη φετινή Superleague, σε 13 παιχνίδια και το όνομά του φιγουράρει ανάμεσα σε αυτά των καλύτερων επιθετικών από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Γηραιάς Ηπείρου.
Στην κορυφή, συνεχίζει να είναι ο επιθετικός της Σπόρτινγκ, Βίκτορ Γιόκερες, που μπορεί να μη σκόραρε κόντρα Σάντα Κλάρα (ήττα με 1-0 για την ομάδα του), αλλά τα 16 γκολ του τον καθιστούν τον πιο παραγωγικό στην Ευρώπη. Στη δεύτερη θέση της σχετική λίστας είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με 15 γκολ σε 15 αγώνες της La Liga, ενώ την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο Χάρι Κέιν με 14 γκολ σε 12 αγώνες στην Bundesliga.
Άλλη μία «ελληνική» συμμετοχή μετά τον Ελ Κααμπί
Ο Ισπανός επιθετικός του Πανσερραϊκιού, Χεφτέ Μπετανκόρ, ο οποίος σκόραρε στην εντός έδρας νίκη με 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης, έφτασε τα 10 γκολ σε 12 αναμετρήσεις της Superleague, όσα έχει και Ελ Κααμπί, με τους δύο στράικερ να είναι μαζί και στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Στη λίστα που ακολουθεί, συμπεριλαμβάνονται οι πρώτοι σκόρερ στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και συγκεκριμένα της Γερμανίας, της Αγγλίας, της Αυστρίας, του Βελγίου, της Σκωτίας, της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Ελλάδας και της Ιταλίας, μεταξύ άλλων.
Η πρώτη 10άδα των κορυφαίων σκόρερ της Ευρώπης:
1. Βίκτορ Γιόκερες 16 γκολ σε 12 αγώνες
2. Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι 15 γκολ σε 15 αγώνες
3. Χάρι Κέιν 14 γκολ σε 12 αγώνες
4. Μάνφρεντ Ουγκάλντε 14 γκολ σε 17 αγώνες
5. Ομάρ Μαρμούς 13 γκολ σε 12 αγώνες
6. Ματέο Ρετέγκι 12 γκολ σε 13 αγώνες
7. Ερλινγκ Χάαλαντ 12 γκολ σε 13 αγώνες
8. Μοχάμεντ Σαλάχ 11 γκολ σε 13 αγώνες
9. Μίκα Μπίρεθ 11 γκολ σε 15 αγώνες
10. Αγιούμπ Ελ Κααμπί 10 γκολ σε 13 αγώνες – Χεφτέ Μπετανκόρ 10 γκολ σε 12 αγώνες
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Γιαννούλης με ασίστ έσπρωξε την Άουγκσμπουργκ σε εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Λεβερκούζεν. Ιστορικό το ντεμπούτο της Μαρί-Λουίζ Ετά στον πάγκο της Ουνιόν που όμως ηττήθηκε στην έδρα της.
Ο Ατρόμητος προηγήθηκε 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΛ στο δεύτερο έπαιξε με παίκτη παραπάνω και μείωσε σε 3-2, όμως οι Περιστεριώτες άντεξαν και πήραν τη ματσάρα με την οποία ουσιαστικά σφραγίζουν την παραμονή τους στη Super League.
LIVE: Άρης – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Βόλος για τη 2η αγωνιστική των θέσεων 5-8 πλέι οφ της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2HD.