Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας άνδρας σε νοσοκομείο του Λονδίνου μετά από επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε στη γέφυρα του Γουέστμινστερ, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.
Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο συμβάν το πρωί της Κυριακής μετά από αναφορές για καυγά όπου βρήκαν έναν άνδρα με τραύμα από μαχαίρι.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.
Τρία άτομα έχουν συλληφθεί ως ύποπτοι για απόπειρα δολοφονίας και ένα άλλο άτομο έχει συλληφθεί ως ύποπτος για βιαιοπραγία.
Δύο από τους συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα στο πρόσωπο, ανακοίνωσε η Met Police.
Το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται ως σχετιζόμενο με την τρομοκρατία. Ο δρόμος παραμένει κλειστός, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται.
BREAKING: A man is fighting for his life after a stabbing on Westminster Bridge, police have said.
Three people have been arrested on suspicion of attempted murder and another has been arrested on suspicion of affray.https://t.co/PAiZ4D1jU3
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.