Ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό, για την 12η αγωνιστική της Super League, με τους Αγρινιώτες να ισοφαρίζουν στο 52ο λεπτό με τον Μπουζούκη.
Ο Τορεχόν έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, η άμυνα των «πράσινων» δεν θα καταφέρει να απομακρύνει, η μπάλα θα φτάσει στον Έλληνα μέσο του Παναιτωλικού που έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
Δείτε το 1-1 του Παναιτωλικού με τον Μπουζούκη
Νωρίτερα, ο Βαγιαννίδης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Γερεμέγεφ πήρε τη κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Παναιτωλικού, με τον Τζούρισιτς να είναι στο κατάλληλο σημείο και να παίρνει το ριμπάουντ για το 0-1 των «πράσινων», ανοίγοντας το σκορ στο 10ο λεπτό.
Δείτε το γκολ του Τζούρισιτς για τον Παναθηναϊκό
Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η 20η εμφάνιση του Φίλιπ Τζούρισιτς στη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό να έχει 7 γκολ και 2 ασίστ. Τα 5 γκολ και η 1 ασίστ είναι στο πρωτάθλημα, ενώ είχε επίσης 1 γκολ και 1 ασίστ στα προκριματικά του Europa League, ενώ έχει σκοράρει και 1 γκολ στο Europa Conference League. Ένας παίκτης που έχει εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή για τον Παναθηναϊκό.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Πρωταθλήτρια χειμώνα με εμφατικό τρόπο η Άρσεναλ, συνέτριψε με 4-1 την Άστον Βίλα στο υποτιθέμενο ντέρμπι κορυφής. Οδυνηρό 1-1 η Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην ουραγό, Γουλβς και μάλιστα εντός.
Η Βαλένθια επικράτησε της Παρτίζαν με 86-73, παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Ταϊρίκ Τζόουνς, που το τελευταίο διάστημα συνδέεται με τον Ολυμπιακό – Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τη Μονακό του Σπανούλη επί της Μπαρτσελόνα (74-90).
Η Ζαλγκίρις έριξε τη βόμβα της 19ης αγωνιστικής στη Euroleague, καθώς επικράτησε με 93-80 της Χάποελ στο Τελ Αβίβ! – Η Βιλερμπάν ήταν ανώτερη και «λύγισε» την Παρί με 89-86.