Μεθυσμένος οδηγός αστικού λεωφορείου δεν άνοιγε τις πόρτες – Επιβάτες κάλεσαν την Αστυνομία
Το απίστευτο επεισόδιο σημειώθηκε στο δρομολόγιο της γραμμής 451 στη λεωφόρο Πεντέλης στο Χαλάνδρι το απόγευμα του Σαββάτου - Ο οδηγός προσήχθη στο ΑΤ - Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΟΣΥ
Στο αστυνομικό τμήμα Χαλανδρίου προσήχθη το απόγευμα του Σαββάτου οδηγός λεωφορείου της ΟΣΥ ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.
Όπως κατήγγειλαν επιβάτες στο δρομολόγιο της γραμμής 451, ο οδηγός κινούμενος επί της λεωφόρου Πεντέλης στο Χαλάνδρι οδηγούσε επικίνδυνα. Παράλληλα δεν έκανε στάσεις και δεν άνοιγε τις πόρτες μέχρι τελικά που ακινητοποιήσει το όχημα.
Κάλεσαν την αστυνομία
Οι επιβάτες του λεωφορείου ειδοποίησαν ένα διερχόμενο περιπολικό φωνάζοντας από τα παράθυρα.
Για αρκετή ώρα οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να πείσουν τον οδηγό να ανοίξει τις πόρτες.
Όταν αυτό συνέβη, ο οδηγός κατέβηκε από το όχημα τρεκλίζοντας, εμφανώς σε κατάσταση μέθης ενώ αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ.
Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον οδηγό στο αστυνομικό τμήμα Χαλανδρίου όπου του επιβλήθηκε το ανώτατο προβλεπόμενο πρόστιμο, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε συνοδεία της συζύγου του.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΟΣΥ, ο οδηγός, πέρα από τις νομικές συνέπειες, θα βρεθεί αντιμέτωπος και με πειθαρχικές κυρώσεις από την εταιρεία, αφού κινήθηκε ήδη η πειθαρχική διαδικασία αμέσως μετά την ενημέρωση της εταιρείας, σε συνεννόηση με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Σταϊκούρα.
Η ανακοίνωση της ΟΣΥ
«Η Ο.ΣΥ. Α.Ε, αργά το απόγευμα ενημερώθηκε από τις αστυνομικές αρχές ότι οδηγός της Εταιρείας που εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής 451, προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Χαλανδρίου καθώς εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης.
Με εντολή της Διοίκησης, μετά από συνεννόηση με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χ. Σταϊκούρα, κινήθηκε ήδη η πειθαρχική διαδικασία προκειμένου να επιβληθούν οι αυστηρές κυρώσεις που συνεπάγεται τέτοιου είδους βαρύτατη παράβαση του νόμου και παραβίαση των εργασιακών καθηκόντων».
(φωτογραφία αρχείου)
- Μετά τη Λίβερπουλ την…πάτησε και η Μάντσεστερ Σίτι (0-0) – Χωρίς γκολ και η Τότεναμ (0-0)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]
- «Καθοδόν για τη Μακάμπι ο Ταϊρίκ Τζόουνς», αναφέρουν στο Ισράηλ
- Πετρέλαιο: Η μεγαλύτερη βουτιά από την πανδημία και το σενάριο των 50 δολ.
- Χάρτης της IQAir δείχνει κάκιστη ποιότητα αέρα στην Αθήνα – Τα τζάκια… πήραν φωτιά
- Η UEFA συμπεριέλαβε το γκολ του Ζέλσον με την Αϊντχόφεν στα κορυφαία του Champions League για το 2025! (vid)
- Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε μία… πολυάσχολη χρονιά – Πόσες χώρες βομβάρδισαν οι ΗΠΑ;
- Ο Τσάρλι Χάναμ φοβόταν ότι έκανε λάθος που δέχθηκε να υποδυθεί τον κατά συρροή δολοφόνο Εντ Γκέιν στο «Monster»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)









![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-128x85.jpg)










































![Στους έξι οι νεκροί από τις διαδηλώσεις στο Ιράν – Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/2026-01-01T103319Z_1492501376_RC21RIAC8O1I_RTRMADP_5_IRAN-ECONOMY-PROTESTS-315x220.jpg)
























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442