Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν καλεσμένος στο Euroleague Fantasy Challenge Podcast και μεταξύ άλλων μίλησε για το ερχόμενο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (8/11, 21:15). Εκεί έδωσε διάφορες συμβουλές και για το Euroleague Fantasy, λέγοντας στους φανς του παιχνιδιού πως πρέπει να αποφύγουν τους παίκτες του ντέρμπι.
«Έχω έναν κανόνα στο παιχνίδι μου. Δεν παίρνω ποτέ έναν αντίπαλο παίκτη, ούτε κάποιον συμπαίκτη μου. Προτιμώ να παίρνω παίκτες από τα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής στο 99.9% των περιπτώσεων. Τώρα έχουμε το ντέρμπι. Θα έλεγα σε όσους ασχολούνται με το Fantasy να αποφύγουν αυτό το ματς.
Είναι το ελληνικό ντέρμπι και όλα είναι απρόβλεπτα. Υπάρχουν άλλα 8 παιχνίδια για να διαλέξετε παίκτες. Στα ντέρμπι συνήθως το κλειδί είναι παίκτες που δεν περιμένεις τις περισσότερες φορές. Οπότε στο Fantasy ίσως είναι καλύτερο να αποφύγεις ένα τέτοιο παιχνίδι», ανέφερε μεταξύ άλλων.
«Θέλαμε να επιστρέψουμε και το κάναμε – Τώρα αρχίσαμε…»
«Θα πω ξανά το ίδιο. Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα, χάσαμε από τον Παναθηναϊκό, θέλαμε να επιστρέψουμε και το κάναμε. Τώρα αρχίσαμε. Το ρεκόρ μας δεν είναι το καλύτερο. Ξέρουμε προς τα πού να πάμε. Κερδίσαμε την 1η ομάδα της βαθμολογίας. Είμαστε χαρούμενοι και ταπεινοί.
Χάσαμε δυο ματς από την Εφές και την Μπάγερν, δεχτήκαμε πολλούς πόντους. Είπαμε πως δεν είναι αυτή η ταυτότητά μας. Έπρεπε να παίξουμε πιο σκληρά και αυτό κάναμε κόντρα σε δυο εξαιρετικές ομάδες», είχε αναφέρει ο Σάσα Βεζένκοφ, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.