Εβερτον και Νιούκαστλ έμειναν στο απόλυτο… μηδέν στο «Γκούντισον Παρκ» (0-0), αποτέλεσμα που δεν «εξυπηρέτησε» καμία από τις δύο ομάδες.
Τους μεν γηπεδούχους, γιατί χρειάζονται «τρίποντα» για να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις, τους δε φιλοξενούμενους που μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα προσπαθούν να πλαισιωθούν στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Οι «ανθρακωρύχοι», πάντως, θα μπορούσαν να είχαν φύγει με το «διπλό» (έμειναν χωρίς νίκη για τρίτη σερί αγωνιστική και για δεύτερη συνεχόμενη πήραν ένα βαθμό) αν ο Γκόρντον στο 35ο λεπτό ευστοχούσε με το πέναλτι που εκτέλεσε.
Ο Πίκφορντ, όμως, τον νίκησε και χάρις στην απόκρουση του γκολκίπερ της Εθνικής Αγγλίας οι «εφοπλιστές» κατάφεραν να μην χάσουν.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Σίριλ Ντέσερς δεν θα συνεχίσει στο Κόπα Άφρικα με την Εθνική Νιγηρίας λόγω ενός τραυματισμού στον μηρό. Στην Αθήνα ο 31χρονος φορ θα υποβληθεί σε μαγνητική θα δείξει το μέγεθος του προβλήματός του.
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τη 19η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Εργκίν Αταμάν και Γιώργος Μπαρτζώκας ανακοίνωσαν τις δωδεκάδα για το αποψινό (2/1, 21:15) ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Euroleague.
Όλα όσα είπαν ο προπονητής του Ολυμπιακού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο τερματοφύλακας Κωνσταντής Τζολάκης στη συνέντευξη Τύπου του τελικού του Betsson Super Cup, κόντρα στον ΟΦΗ.