Σέρρες: Συνελήφθησαν 9 οπαδοί της Στεάουα Βουκουρεστίου στον Προμαχώνα
Στην σύλληψη 9 οπαδών της Στεάουα Βουκουρεστίου προχώρησε η ελληνική αστυνομία στον τελωνειακό σταθμό του Προμαχώνα, πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Αστυνομικοί συνέλαβαν 9 οπαδούς της Στεάουα Βουκουρεστίου, στον Προμαχώνα Σερρών λίγες ώρες πριν η ρουμάνικη ομάδα τεθεί αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τη δεύτερη αγωνιστική του League Phase του Europa League.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «Ertnews.gr», οι οπαδοί της Στεάουα Βουκουρεστίου έφτασαν με τρία βανάκια από την πρωτεύουσα της Ρουμανίας στον τελωνειακό σταθμό του Προμαχώνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους με τον Δικέφαλο του βορρά.
Στην εισαγγελία οι συλληφθέντες
Σε έλεγχο που τους έγινε διαπιστώθηκε ότι είχαν στην κατοχή τους αντικείμενα που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί όπλων και κατοχή ναρκωτικών.
Για τον έλεγχο μετέβησαν στον Προμαχώνα αστυνομικές ενισχύσεις από Σέρρες και Θεσσαλονίκη. Οι Ρουμάνοι οπαδοί κρατούνται στην Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών και θα βρεθούν το πρωί ενώπιων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Λίγα 24ωρα μετά τη βαριά ήττα της από την Ατλέτικο για το Κύπελλο, η Μπαρτσελόνα υπέστη νέα οδυνηρή ήττα, αυτή τη φορά με 2-1 στην έδρα της Τζιρόνα. Πλέον στην κορυφή της La Liga βρίσκεται η Ρεάλ....
Ο Αλέξανδρος Γκιννής αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην καριέρα του, κατεβαίνοντας τιμητικά την πίστα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Κορτίνα.
Ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης που έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον Κωνσταντίνο Καρέτσα είναι και η Μίλαν, όπως τονίζει ιταλικό δημοσίευμα που τον χαρακτηρίζει «Βασιλιά των ασίστ».
Τα έργα ανακατασκευής του εμβληματικού γηπέδου έχουν καθυστερήσει πολύ και ίσως το Αζτέκα δεν είναι έτοιμο για το εναρκτήριο ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 11 Ιουνίου