Ο Ομάρ Κόλεϊ δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα (30/9) και η συμμετοχή του στο εντός έδρας ματς της Πέμπτης (3/10, 22:00) με τη Στεάουα Βουκουρεστίου για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League θα ξεκαθαρίσει στην προπόνηση της Τρίτης (1/10).
Στα… πιτς από πλευράς ΠΑΟΚ παραμένουν οι Μπράντον Τόμας και Αντώνης Τσιφτσής.
Από εκεί και πέρα, οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στο παιχνίδι της Κυριακής, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης σε πισίνα, γυμναστήριο και γήπεδο, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν δίτερμα υψηλής έντασης.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ
«Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του το κακό αποτέλεσμα κόντρα στον Αρη, κρατάει την κυριαρχική εμφάνιση που πραγματοποίησε και δουλεύει για να διορθώσει τα λάθη του και να επιστρέψει στις νίκες.
Πρώτη πρόκληση το παιχνίδι κόντρα στην FCSB στην Τούμπα.
Ώρες μετά τη λήξη του αγώνα με τον Αρη, το αγωνιστικό τμήμα επέστρεψε στο γήπεδο, αυτή τη φορά της Νέας Μεσημβρίας και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την επικείμενη αναμέτρηση.
Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στο παιχνίδι της Κυριακής, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης σε πισίνα, γυμναστήριο και γήπεδο, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν δίτερμα υψηλής έντασης.
Ο Ομάρ Κόλεϊ έκανε θεραπεία κι η κατάστασή του θα εκτιμηθεί εκ νέου αύριο, ενώ έκτος προπόνησης έμειναν κι οι Μπράντον Τόμας κι Αντώνης Τσιφτσής.
Την Τρίτη (01.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00».
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.