Τους νέους προϊσταμένους και τα μέλη της διοίκησης επέλεξαν σήμερα οι δικαστές και οι εισαγγελείς της Αθήνας.
Νέα προϊσταμένη στο Εφετείο της Αθήνας εξελέγη η πρόεδρος εφετών Σοφία Λιγνού και μέλη της διοίκησης οι εφέτες Δημήτρης Κοντόπουλος και Κωνσταντίνος Σαργιώτης.
Στο Πρωτοδικείο της Αθήνας παραμένει για ένα ακόμα χρόνο ο προϊστάμενος Χριστόφορος Λινός
Στην Εισαγγελία εφετών εξελέγη για τη θέση του προϊσταμένου ο εισαγγελέας εφετών Γιώργος Καντζίδης, ενώ στην εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών οι εισαγγελείς εξέλεξαν τον Αριστείδη Κορρέα.
Διετή θητεία
Όλοι οι νεοκλεγέντες θα αναλάβουν τα καθήκοντά τους από την 1η Οκτωβρίου με διετή θητεία.
Στο Πρωτοδικείο της Αθήνας παραμένει για ένα ακόμα χρόνο ο προϊστάμενος Χριστόφορος Λινός , λόγω της εφαρμογής του νέου δικαστικού χάρτη.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας