Ο τυφώνας Yagi (Γιάγκι) , ένας από τους ισχυρότερους που έχει πλήξει φέτος την Ασία, εξασθένησε σήμερα σε τροπική καταιγίδα, αφού έπληξε το βόρειο Βιετνάμ, την επαρχία Χαϊνάν της Κίνας και τις Φιλιππίνες στοιχίζοντας τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους, σύμφωνα με τις προκαταρκτικές πληροφορίες.
Η Υπηρεσία Πολιτικής Άμυνας των Φιλιππίνων, της πρώτης χώρας που έπληξε ο Yagi, αφού σχηματίσθηκε την περασμένη εβδομάδα, αύξησε σήμερα τον απολογισμό των νεκρών σε 20 από 16 και ανέφερε πως εξακολουθεί να αγνοείται η τύχη 22 ανθρώπων.
Τραγικός απολογισμός
Ο Yagi στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους στο νότιο κινεζικό νησί Χαϊνάν, σύμφωνα με τις τελευταίες επικαιροποιημένες πληροφορίες από τις τοπικές αρχές. Δεκατέσσερις άνθρωποι έχουν σκοτωθεί μέχρι τώρα στο Βιετνάμ. Σε αυτούς περιλαμβάνονται τέσσερις νεκροί από κατολίσθηση στην επαρχία Χόα Μπιν, περίπου 100 χιλιόμετρα νότια του Ανόι.
Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι η καταιγίδα στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον τρεις ανθρώπους στο Ανόι, μια πόλη 8,5 εκατομμυρίων κατοικων. Επισημαίνεται ότι ο αριθμός αυτός είναι προσωρινός.
Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι η καταιγίδα στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον τρεις ανθρώπους στο Ανόι
Εξασθενεί ο φονικός τυφώνας Yagi
Ένας 53χρονος μοτοσικλετιστής σκοτώθηκε όταν δένδρο έπεσε επάνω του στη βόρεια επαρχία Χάι Ντουόνγκ, μετέδωσαν κρατικά μέσα ενημέρωσης. Τουλάχιστον ένα πτώμα περισυνελέγη από τη θάλασσα κοντά στην παραλιακή πόλη Χαλόνγκ. Στο σημείο αγνοείται η τύχη δεκάδων ανθρώπων στη θάλασσα. Οι επιχειρήσεις διάσωσης επρόκειτο να αρχίσουν σήμερα, εφόσον θα το επέτρεπαν οι συνθήκες.
Η μετεωρολογική υπηρεσία του Βιετνάμ ανακοίνωσε σήμερα την εξασθένηση. Αλλά προειδοποίησε ότι εξακολουθούν να υπάρχουν κίνδυνοι να σημειωθούν πλημμύρες και κατολισθήσεις καθώς η καταιγίδα, η ισχυρότερη που έχει πλήξει τη χώρα εδώ και δεκαετίες, κινείται δυτικά.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας