Ο Ίκερ Μουνιαΐν δεν αποφάσισε να αλλάξει μόνο ποδοσφαιρική στέγη φέτος το καλοκαίρι, αλλά πήρε την απόφαση να αλλάξει και ήπειρο.
Μετά από 15 χρόνια στην Αθλέικ Μπιλμπάο, ο Βάσκος μεσοεπιθετικός άφησε την Ευρώπη όχι για να πάει στην αραβική χερσόνησο ή τις ΗΠΑ, αλλά για να αγωνιστεί στην Αργεντινή.
Ο 31χρονος άσος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025 με τη Σαν Λορέντζο, όντας ο δέκατος Ισπανός που θα παίξει στον συγκεκριμένο σύλλογο.
Ο Μουνιαΐν είχε εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στη χώρα της Ν. Αμερικής και θα έχει την ευκαιρία να το πράξει, με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να αποτελεί τον δεύτερο Ευρωπαίο στο ρόστερ του κλαμπ μετά τον Σλοβένο, Αντρές Βόμπεργκαρ.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Με τα χρώματα της Αλβανίας θα αγωνίζεται σε επίπεδο εθνικών ομάδων ο Σταύρος Πήλιος, όπως επέλεξε ο αμυντικός της Ένωσης που συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις για τα φιλικά του Μαρτίου - Κλήθηκε και ο Στρακόσα.
Ο... κακός χαμός με το Κόπα Άφρικα συνεχίζεται, με τον αρχηγό του Μαρόκου, Ασράφ Χακίμι, να δηλώνει ότι η Σενεγάλη νίκησε δίκαια και πως δεν θα αποδεχθεί το τρόπαιο...