Παίκτης της Άλ Ιτιχάντ είναι κι επίσημα ο Μάριο Μιτάι! Ο Αλβανός μπακ, που προέρχεται από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, θα γίνει συμπαίκτης μεταξύ άλλων με τους Καρίμ Μπενζεμά και Ενγκολό Καντέ στη Σαουδική Αραβία καθώς παραχωρήθηκε από τη Λοκομοτίβ Μόσχας με τη μορφή δανεισμού.
Στη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων υπάρχει οψιόν πέντε εκατ. ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι, κάτι που ενδιαφέρει την Ένωση η οποία έχει ποσοστό μεταπώλησης.
O 21χρονος είναι διεθνής με την Εθνική Αλβανίας έξι φορές και έπαιξε στο πρόσφατο Eurο της Γερμανίας.
Η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 3,5 εκατ. ευρώ ενώ πέρσι είχε 27 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τη Λοκομοτίβ. Με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ έχει παίξει 16 φορές και έχει δώσει δύο ασίστ.
Ο ΟΦΗ πέτυχε και τρία τέρματά του στο πρώτο ημίχρονο (16′, 45+4′ Σαλσίδο, 45πεν. Φούντας) κι έτσι πήρε εύκολη νίκη με 3-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό, για την 14η αγωνιστική της Super League.
LIVE: Κηφισιά – Αστέρας. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Αστέρας για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.
LIVE: Μπαρτσελόνα – Οσασούνα. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα – Οσασούνα για τη 16η αγωνιστική της La Liga. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.