Κακοκαιρία: Προβλήματα από τη νεροποντή στην Αττική – Πλημμύρισε η υπόγεια της Δαβάκη στην Καλλιθέα
Κακοκαιρία: Παρά το γεγονός πως η μπόρα δεν είχε μεγάλη διάρκεια, πλημμύρισαν δρόμοι μεταξύ αυτών και η υπόγεια διάβαση της Δαβάκη στην Καλλιθέα
Προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία, στην Αττική, καθώς η νεροποντή που εκδηλώθηκε κυρίως στα νότια προάστια λίγο μετά τις 13:30, ήταν αρκετή για να πλημμυρίσουν δρόμοι στην Καλλιθέα.
Παρά το γεγονός πως η μπόρα δεν είχε μεγάλη διάρκεια, πλημμύρισαν δρόμοι μεταξύ αυτών και η υπόγεια διάβαση της Δαβάκη.
Κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται σήμερα έως αργά το απόγευμα στην Πελοπόννησο και τη Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής)
Λόγω της συσσώρευσης υδάτων υπήρξε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Δαβάκη από τη συμβολή της με την οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Νέα Σμύρνη.
Και στον Άλιμο
Συσσώρευση υδάτων είχαμε και στη Λεωφορο Ποσειδώνος στο ύψος του Αλίμου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.
Σύμφωνα με την επικαιροποίηση (στις 12 το μεσημέρι) του Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης της ΕΜΥ, ψυχρές και ασταθείς αέριες μάζες στην ανώτερη ατμόσφαιρα θα παραμείνουν πάνω από τη χώρα μας μέχρι και σήμερα Σάββατο (31-08-24) επηρεάζοντας κατά τόπους το μεγαλύτερο μέρος της κεντρικής και νότιας ηπειρωτικής χώρας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις.
Πρόσκαιρα τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από πολύ ισχυρούς ανέμους (μπουρίνια).
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται σήμερα Σάββατο (31-08-24):
1. Έως αργά το απόγευμα στην Πελοπόννησο και τη Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια του νομού). Επισημαίνεται ότι η ραγδαιότητα των φαινομένων σε τοπικό επίπεδο θα είναι μεγάλη, ιδιαίτερα στην Πελοπόννησο.
2. Πρόσκαιρα στις Σποράδες, την Εύβοια και τοπικά στη Θεσσαλία (κυρίως στα ανατολικά).
Η ανάρτηση Κολυδά
Σε ανάρτησή του ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θεόδωρος Κολυδάς ενημερώνει για το πως θα κινηθεί ο καιρός.
H ανανέωση βραχυχρόνιας πρόγνωσης μέχρι τις 16:30@EMY_HNMS @CivPro_GR @Vkikilias @pyrosvestiki @Starchannelnew1 pic.twitter.com/2dboYiGEZt
— Theodoros Kolydas (@KolydasT) August 31, 2024
- Βίντεο από το Ιράν και το ιατροδικαστικό κέντρο Καχριζάκ, δείχνουν δεκάδες έως εκατοντάδες πτώματα
- Η Κίνα εκτινάσσει την παραγωγή αερίου – Η «καραμπόλα» με το LNG
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Τραπεζικές απάτες με τη χρήση της ΑΙ
- Γερμανία και Ισραήλ επεκτείνουν το συμβόλαιο των Arrow 3 και υπογράφουν νέες συμφωνίες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]
- Σύμφωνα με το Forbes το Ιράν έριξε για πρώτη φορά το Starlink του Μασκ
- Ίντερ – Νάπολι 2-2: Χορταστική ισοπαλία στο Τζουζέπε Μεάτσα
- Καιρός: Εξαπλώνεται το κύμα ψύχους σε όλη τη χώρα – Χάρτες χιονόστρωσης και πολικές θερμοκρασίες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)

































































![Ράλι στα ακίνητα – Οι ακριβές και φθηνές περιοχές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/athina-athens-akinita-realestate-eurokinissi-1-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442