Η ισχυρή καταιγίδα που έπληξε την Αττική το μεσημέρι της Παρασκευής (30/8) προκάλεσε υλικές ζημιές σε σχολείο στο Περιστέρι. Συγκεκριμένα ένα από τα μεγάλα δέντρα που υπάρχουν περιμετρικά του σχολικού κτηρίου έπεσε πάνω στα κάγκελα του σχολείου και βρέθηκε μέσα στο προαύλιο.
Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια του ισχυρού μπουρινιού που έπληξε χθες το μεσημέρι το Περιστέρι και όλη την Αττική.
Κοντά σε παιδική χαρά
Κάτοικοι της περιοχής είπαν στο Open, πως κατά τη διάρκεια της καταιγίδας άκουσαν έναν εκκωφαντικό θόρυβο και διαπίστωσαν πως το μεγάλο δέντρο είχε πέσει μέσα στο σχολείο.
Σημειώνεται πως το σχολείο σχολείο βρίσκεται δίπλα στη μεγαλύτερη παιδική χαρά του Περιστερίου.
Δείτε εικόνες
Το δέντρο έπεσε στα κάγκελα του σχολείου και τμήμα του βρέθηκε στο προαύλιο
Το σχολείο στο οποίο έπεσε το δέντρο είναι κοντά σε παιδική χαρά
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).