Ο Δημήτρης Σταρόβας επέστρεψε με ένα νέο βίντεο στο κανάλι του στο YouTube, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον Μάιο.
«Ελπίζω να με θυμάστε»
Ο γνωστός καλλιτέχνης, στο βίντεο με τίτλο «Ελπίζω να με θυμάστε», μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία του και, ανάμεσα σε άλλα, δήλωσε ότι όταν επανέλθει πλήρως η ομιλία του, θα δημιουργήσει ενδεχόμενως και άλλα βίντεο, για να διηγηθεί αναλυτικά όλα όσα πέρασε.
Συγκεκριμένα, ανέφερε:
«Γεια και χαρά σε όλους, ελπίζω να με θυμάστε. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί σε ό,τι αφορά την υγεία μου πάνε όλα προς το καλύτερο. Δεν έχω σχεδόν κανέναν κινητικό πρόβλημα, μένει να αποκατασταθεί η ομιλία. Όταν γίνει αυτό, θέλω να φτιάξω ένα βίντεο, ίσως και παραπάνω και θέλω να σας διηγηθώ όλη την περιπέτεια της υγείας μου από την αρχή μέχρι τώρα».
Σε αυτό το διάστημα των τριών μηνών συνέβησαν τόσα πολλά
«Και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας, γιατί υπάρχει λόγος. Θα το διαπιστώσετε! Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να το κάνουμε αυτό, γιατί έχω να μοιραστώ πολλά μαζί σας. Θέλω να απευθυνθώ σε πολύ κόσμο, γιατί στη θέση που ήμουνα πιστεύω ότι υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που δεν προσέχει τον εαυτό του όπως κι εγώ.
Ζω από τύχη, μόνο αυτό θα σας πω. Αυτό το βίντεο θα γίνει όταν μπορώ να μιλήσω καλύτερα».
Επίσης, μεταξύ άλλων, είπε ότι επιστρέφει στα μαθήματα κιθάρας και σιγά-σιγά στις παλιές του συνήθειες:
«Ένας άλλος λόγος που είμαι πολύ χαρούμενος είναι γιατί όπως βλέπετε είμαι στο στούντιο για να κάνουμε αυτό το βίντεο, αλλά κυρίως γιατί προετοιμαζόμαστε για τον Σεπτέμβρη και για τον χειμώνα γενικότερα. Όπου στις αρχές του Σεπτέμβρη θα αρχίσουν τα μαθήματα κιθάρας και δω στο στούντιο και τα διαδικτυακά και γενικότερα θα μπούμε σε μια ροή κανονική».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας