Απίστευτες καταγγελίες από τα σερβικά ΜΜΕ: «Ο Νάναλι χαστούκισε τον Λαρεντζάκη και απείλησε δημοσιογράφους»
Χαμός με την αποχώρηση του Τζέιμς Νάναλι από την Παρτιζάν, με σερβικό δημοσίευμα να υποστηρίζει ότι ο Αμερικανός χαστούκισε τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη στη φυσούνα της Stark Arena
Πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Τζέμις Νάναλι και την Παρτιζάν, μετά την αποχώρηση του Αμερικανού από την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Παρτιζάν και Νάναλι δεν «χώρισαν» με καλό τρόπο
Ο Νάναλι με ανάρτησή του κατηγόρησε τον σύλλογο ότι δεν κατέβαλε εγκαίρως τους μισθούς του για 2 χρόνια, ενώ ακολούθως σερβικά ΜΜΕ προχώρησαν σε σοβαρές αναφορές για τη συμπεριφορά του 34χρονου γκαρντ-φόργουορντ και για τα περιστατικά για τα οποία χρειάστηκε να τον καλύψει η ομάδα.
Το χαστούκι στον Λαρεντζάκη
Σύμφωνα με δημοσίευμα της mozzartsport, ο Νάναλι χαστούκισε τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη στη φυσούνα της Stark Arena στο ημίχρονο της περυσινής αναμέτρησης των Σέρβων με τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι.
Επιπλέον μετά το Game 5 της περιβόητης σειράς των playoffs της Euroleague απέναντι στη Ρεάλ, ο Αμερικανός άσος είχε απειλήσει δημοσιογράφους, αναφέροντας πως θα τους σπάσει τα τηλέφωνα.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.
Για το ντέρμπι «αιωνίων» της Euroleague, τις απουσίες της ομάδας του αλλά και τα μεταγραφικά σενάρια, μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.