Κυριακή 02 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ερυθρός Αστέρας κατήγγειλε επίθεση του Νάναλι στον Λαζάρεβιτς (pic)

Ο Ερυθρός Αστέρας κατήγγειλε επίθεση του Νάναλι στον Λαζάρεβιτς (pic)

Απίστευτα πράγματα στη Σερβία με τον Ερυθρό Αστέρα του Βελιγραδίου να καταγγέλλουν ότι ο ότι ο Τζέιμς Νάναλι γρονθοκόπησε πριν από την πρωινή προπόνηση τον Στέφαν Λαζάρεβιτς.

Η Παρτιζάν υποδέχεται σήμερα (19/5) τον Ερυθρό Αστέρα απόψε (22:00) στο Game 3 των τελικών της Αδριατικής Λίγκας, με τους «ερυθρόλευκους» να προηγούνται με 2-0.

Όμως για τον Τζέιμς Νάναλι δεν είναι σίγουρο πως θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση, καθώς όπως αναφέρουν οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων», ο Αμερικανός χτύπησε παίκτη της ομάδας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση-καταγγελία του Ερυθρού Αστέρα, που συνοδεύτηκε από φωτογραφίες, ο Αμερικανός φόργουορντ της Παρτιζάν γρονθοκόπησε πριν από την σημερινή (19/5) πρωινή προπόνηση τον Στέφαν Λαζάρεβιτς, προκαλώντας του «σοβαρούς τραυματισμούς».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα, έχει ήδη ενημερωθεί ο υπουργός εσωτερικών της Σερβίας και οι νομικές αρχές για την επίθεση και αναμένεται να ασκηθεί δίωξη στον Νάναλι. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» της Σερβίας ζητούν την αποβολή του Αμερικανού, τονίζοντας ότι υπήρχαν προειδοποιήσεις από την πλευρά τους για την συμπεριφορά του Αμερικανού κατά την διάρκεια του Game 2, οι οποίες και δεν λήφθηκαν υπόψη.

Δείτε την ανάρτηση

Μάλιστα, στον επίλογο της ανακοίνωσης τονίζεται ότι δεν είναι δυνατόν να γίνει αγώνες με τον Νάναλι στο παρκέ, αφού πιθανή παρουσία του δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια της αναμέτρησης.

Sports in

Kρόος: «Είμαι ευτυχισμένος, ποτέ δεν πίστευα πως θα κατακτούσα έξι Champions League»

Ο Τόνι Κρόος, μετά την κατάκτηση του Champions League, στάθηκε στο πανέμορφο «αντίο» του στο ποδόσφαιρο, τονίζοντας ότι είναι ευγνώμων για την καριέρα που πραγματοποίησε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 02 Ιουνίου 2024