Η Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας ετοιμάζεται να κάνει «Μίδα» τον Φατίχ Τερίμ σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα προσφέροντάς του ένα μυθικό συμβόλαιο.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «turkiyetoday», η Αλ Αχλί στρώνει… χρυσάφι στα πόδια του για να τον πείσει να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.
Για την ακρίβεια, τού έχει προτείνει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές στα 20 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που θα τον έκανε τον πιο ακριβοπληρωμένο Τούρκο προπονητή όλων των εποχών.
After brief stint with Panathinaikos, coach Fatih Terim reportedly signs with Saudi Arabian club Al-Ahly
◼️ Rumors of over $22 million annual salary generates major buzz on social mediahttps://t.co/hJFKFkJMSr
Αν κι έχανε από το 13΄ από αυτογκόλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νικολάς Ντομίνγκες (55’) και Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (89’) και πήρε μεγάλη νίκη.
Οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι θα έχουν φέτος έναν παραπάνω λόγο να σηκώσουν το ποτήρι ψηλά – και να το κάνουν χωρίς να σκέφτονται το ξυπνητήρι της επόμενης μέρας.