Άρης: Οι Ισπανοί στέλνουν τον Σίλβα στο Κλεάνθης Βικελίδης
Η «As» αναφέρει ότι ο 30χρονος Αργεντινός αριστερός μπακ της Χετάφε αναμένεται να αποδεχτεί την πρόταση που του έκαναν οι κιτρινόμαυροι και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Άρη.
Ο Γιόναθαν Σίλβα βρισκόταν από την αρχή στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων του Άρη, σε ότι αφορά την κάλυψη του αριστερού άκρου της άμυνας, ενώ σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, βρίσκεται μια ανάσα από το «Κλεάνθης Βικελίδης».
Ο 30χρονος Αργεντινός αριστερός μπακ της Χετάφε δεν βρήκε, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «As», ομάδα της Λα Λίγκα για να υπογράψει και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη.
Υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές
Οι κιτρινόμαυροι, μάλιστα, τα έχουν βρει σε όλα και με τη Χετάφε, που θέλει να απεμπλακεί από το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.
Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, ο παίκτης θα ταξιδέψει τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υποβληθεί σε εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια, αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Άρη.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
LIVE: Αταλάντα – Ντόρτμουντ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Ντόρτμουντ για τα νοκ-άουτ play offs του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 7.
Απονομή σημάτων σε μια περιθωριακή εκδήλωση που κανείς δεν πήρε χαμπάρι, ενώ στο παρελθόν αποτελούσε μεγάλο γεγονός και τώρα κατέδειξε τον ξεπεσμό της διαιτησίας