ΑΑΔΕ: Λουκέτο για φοροδιαφυγή σε γνωστό εστιατόριο στην Μύκονο
Λουκέτο έβαλε η ΑΑΔΕ σε γνωστό εστιατόριο παρά τα τεχνάσματα από την επιχείρηση - Η επιχείρηση θα ελεγχθεί κατά προτεραιότητα τόσο για τα δηλωθέντα εισοδήματά της
Ακόμα ένα γνωστό εστιατόριο, στο νησί των ανέμων, εντοπίστηκε από την ΑΑΔΕ να μην κόβει 11 αποδείξεις, συνολικής αξίας άνω των 7.000 ευρώ.
Οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων διαπίστωσαν την παράβαση στη μυκονιάτικη επιχείρηση, στην Αγία Άννα, και προχώρησαν στα διαδικαστικά: Πρόστιμο και λουκέτο για δύο ημέρες.
Τελικά, και με τη συνδρομή της αστυνομίας, η εγκατάσταση σφραγίστηκε από τους ελεγκτές της ΑΑΔΕ, όπως ορίζει ο νόμος
Εκεί, όμως, συνάντησαν την αντίδραση του ιδιοκτήτη ο οποίος στην αρχή, έβαλε τον νομικό του σύμβουλο να υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να μπει λουκέτο, διότι στον ίδιο ΑΦΜ λειτουργεί και ξενοδοχείο. Παρέλειψε, όμως, να πει ότι το ξενοδοχείο αποτελεί χωριστή και διακριτή εγκατάσταση. Στη συνέχεια, επιχείρησε να δώσει δημοσιότητα, με το επιχείρημα της δυσφήμισης του τουριστικού προϊόντος.
Αφού δεν τα κατάφερε, στο τέλος προσπάθησε να εμφανίσει ότι την ώρα, που επρόκειτο να μπει το λουκέτο -δηλαδή, σήμερα το μεσημέρι- μπήκαν πελάτες στο εστιατόριο και, έτσι, θα έπρεπε να ανασταλεί η σφράγιση του χώρου. Τελικά, και με τη συνδρομή της αστυνομίας, η εγκατάσταση σφραγίστηκε από τους ελεγκτές της ΑΑΔΕ, όπως ορίζει ο νόμος.
Επιπλέον, κατόπιν των συγκεκριμένων παραβάσεων, η επιχείρηση θα ελεγχθεί κατά προτεραιότητα τόσο για τα δηλωθέντα εισοδήματά της, όσο και για τον ΦΠΑ, με βάση τα όσα προβλέπονται σε σχετική απόφαση.

Πηγή: ΟΤ
- Τραμπ: Το σχέδιο για ένα νέο μπλοκ ισχύος με 5 μέλη
- Καμπότζη και Ταϊλάνδη συνεχίζουν τις εχθροπραξίες παρότι ο Τραμπ ανακοινώνει συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)
































































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442