Στη λίστα που δημοσιεύει το Sportico.com o διεθνής άσος των Μιλγουόκι Μπάκς με συνολικές αποδοχές 100.8 εκατομμύρια δολάρια (45.8 οι ετήσιες αποδοχές του από την ομάδα και 55 οι αποδοχές του από διαφημίσεις και συμφωνίες) βρίσκεται πιο χαμηλά μόνο από τρεις αθλητές.
Τον Ισπανό γκόλφερ Τζόν Ράχμ που έχει συνολικές ετήσιες αποδοχές 210 εκατομμύρια δολάρια (190 από μισθοδοσία και 20 από χορηγίες), τον Αμερικανό σώουμαν του ΝΒΑ, Λεμπρόν Τζέιμς με 127.7 εκατ.δολάρια (47.7 και 80) και τον συμπατριώτη του επίσης ΝΒΑer Στέφ Κάρι με 101.9 (51.9 και 50).
Αθλητές που είναι πολυεκατομμυριούχοι αλλά θέλουν να συμμετάσχουν όσο τίποτε άλλο στην κορυφαία αθλητική γιορτή.
Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι ότι στη συγκεκριμένη λίστα βρίσκονται συνολικά 13 μπασκετμπολίστες, 5 γκόλφερ και μόλις 2 τενίστες !
Η λίστα είναι ενημερωμένη με τις αποδοχές των αθλητών για ένα χρόνο μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2024.
Αναλυτικά η λίστα των 20 καλύτερα αμειβομένων αθλητών που θα δούμε στο Παρίσι 2024:
Οι Σάρλοτ Χόρνετς έρχονται από εννιά συνεχόμενες νίκες και δεν είναι απλώς ένα εντυπωσιακό σερί· είναι μια ιστορική υπενθύμιση ότι το παρόν μπορεί να γίνει αφετηρία για κάτι πολύ μεγαλύτερο.