Αλλαγή στο κανάλι μετάδοσης του Σερβία-Ελλάδα: Εκεί θα δείτε το μεγάλο φιλικό
Αλλαγή στο κανάλι μετάδοσης του αγώνα Σερβία – Ελλάδα, με την αναμέτρηση να μεταδίδεται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3 και όχι από την ΕΡΤ1, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί
Η Ελλάδα κοντράρεται με τη Σερβία σε ένα δυνατό τεστ ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων (22/7, 21:00 ΕΡΤ), με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να δίνει στην Stark Arena το τελευταίο φιλικό πριν ταξιδέψει για το Παρίσι.
Λίγη ώρα πριν από το μεγάλο ματς, υπήρξε αλλαγή σχετικά με το κανάλι μετάδοσης της αναμέτρησης καθώς ο αγώνας θα προβληθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3 και όχι από την ΕΡΤ1, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.
Ποιοι θα είναι στην αποστολή
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ταξίδεψε την Κυριακή (21/7) για το Βελιγράδι και το πρωί της Τρίτης (23/7), θα ταξιδέψει με προορισμό τη Λιλ και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Οι δώδεκα του Βασίλη Σπανούλη για το σημερινό ματς είναι οι: Κώστας Παπανικολάου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τόμας Γουόκαπ, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Μιχάλης Λούντζης και Νίκος Χουγκάζ.
Ο Νικ Καλάθης θα ταξιδέψει ανήμερα του παιχνιδιού στην Σερβία, ενώ η κατάσταση του Κώστα Αντετοκούνμπο, που συνεχίζει τις θεραπείες θα εκτιμηθεί εκ νέου σήμερα από τους γιατρούς.
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με την ΑΕΛ Novibet (22/3, 19:00) στο Καραϊσκάκη θα ξεκινήσει την Πέμπτη (12/3) στις 16:00.
Μια απόστροφος στο κατά τα άλλα ολόιδιο όνομα που φέρει τόσο το γήπεδο της Νιούκαστλ όσο και της Έξετερ οδήγησε έναν οπαδό της Μπαρτσελόνα στην γκάφα της χρονιάς!
Στην Αμερική ταξίδεψε ο τζένεραλ μάνατζερ της της Εθνικής ομάδας Νίκος Ζήσης προκείμενου να συναντήσει τον Αντρέι Στογιάκοβιτς με σκοπό την ένταξή του στην «Γαλανόλευκη».