Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρώτες πρωινές ώρες χθες (20-7-2024) στο Γκάζι, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, 3 νεαροί αλλοδαποί κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα σύμφωνα με την Αστυνομία πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου νεαροί προσέγγισαν 27χρονο στο Γκάζι και αφαίρεσαν με βίαιο τράβηγμα αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό του.
Εντοπίστηκαν σε λίγη ώρα
Άμεσα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για την διαπραχθείσα ληστεία, προέβησαν σε συνεχείς και στοχευμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών.
Μετά από επισταμένες αναζητήσεις εντόπισαν τους -3- νεαρούς και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.