Τελευταία στάση πριν από το Παρίσι και την Γαλλία για την Εθνική μας ομάδα, η οποία αντιμετωπίζει το Πουέρτο Ρίκο στην Θεσσαλονίκη στην τελευταία φιλική αναμέτρηση πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη συνεχίζει την προετοιμασία της και θα αγωνιστεί κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο στο «Παλατάκι», με το γήπεδο να είναι γεμάτο, καθώς εκτός από κάποια λίγα εισιτήρια που έχουν μείνει, ο κόσμος εξάντλησε τα διαθέσιμα για να βρεθεί δίπλα στην ομάδα. Ο αγώνας θα προβληθεί από την ΕΡΤ 3 στις 18:30 το απόγευμα.
Θυμίζουμε πως με την αποστολή δεν ταξίδεψαν οι Γιάννης Αντετοκούνμπο λόγω μίας ίωσης, οι Νικ Καλάθης και Γιαννούλης Λαρεντζάκης που συνεχίζουν την αποθεραπείας τους και ο Κώστας Αντετοκούνμπο που συνεχίζει τις θεραπείες.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Τεράστια νίκη με 3-3, μέσα στην έδρα της Νιούκαστλ πέτυχε η Μπρέντφορντ χάρη σε γκολ του Ουατταρά στο 85′ και διατήρησε ζωντανά τα όνειρα Ευρώπης που κάνει.
Ονειρικό ντεμπούτο για τον Ουκάκι στον Ατρόμητο καθώς πέρασε αλλαγή στο 70' και τρία λεπτά αργότερα έγραψε το 0-1 απέναντι στην Κηφισιά, χαρίζοντας μια σπουδαία νίκη στην νέα του ομάδα!