Η Γαλλία είπε αντίο στο Euro 2024 μετά τον αποκλεισμό από την Ισπανία και την ήττα με 2-1 από τους Ίβηρες.
Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ και ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν εκείνοι που βρέθηκαν στο επίκεντρο της κριτικής για την πορεία των Τρικολόρ στη διοργάνωση με τον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης να δέχεται σκληρή κριτική από τον Εμάνουελ Πετίτ.
Μιλώντας στο RMC Sport ο παλαίμαχος παίκτης της Άρσεναλ χαρακτήρισε τον Εμπαπέ κακό αρχηγό, ενώ στη συνέχεια μίλησε και για το γεγονός ότι χρησιμοποιείται αρκετά η σπασμένη μύτη του ως δικαιολογία για την εικόνα του. «Για μένα δεν είναι καλός αρχηγός με όλα αυτά τα που έχει κάνει από τότε που πήρε το περιβραχιόνιο», ήταν τα λόγια του στην αρχή.
«Επίσης με συγχωρείτε, αλλά όλη αυτή η φασαρία με τη σπασμένη μύτη και τη μάσκα. Δεν μας νοιάζει! Δεν είσαι ο μόνος που παίζεις με σπασμένη μύτη, ούτε ο τελευταίος. Εκεί που έχω πρόβλημα είναι ότι ισχυρίστηκε πολλά πράγματα για να πάρει το περιβραχιόνιο.
Για μένα δεν είχε τις ηγετικές ικανότητες εντός κι εκτός γηπέδου. Σε καμία περίπτωση δεν είδα να μιλάει στους συμπαίκτες του», ανέφερε στη συνέχεια.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής της Super League, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο να ορίζεται στο Καραϊσκάκη από την ΚΕΔ και τον Ευαγγέλου στην Τρίπολη.
Ο Ολυμπιακός παραμένει σε τροχιά πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Champions League και απόψε θέλει συγκεκριμένα αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής για να παραμείνει στην 24άδα.