«Υπάρχει από την κοινωνία το αίτημα για να υπάρξει συνεργασία με τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις», είπε η κ. Ολγα Γεροβασίλη μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι δεν μίλησε κανείς για ρευστοποίηση.
Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής της αναρωτήθηκε με νόημα να συμφωνήσουμε ότι οποίος λέει τη γνώμη του δεν λειτουργεί ως υπονομευτής;
Είπε, μεταξύ άλλων, ότι οι αναρτήσεις στο Facebook δεν εκφράζουν πολιτικές θέσεις και πρόσθεσε ότι είναι αναλύσεις γνώμες.
Σύμφωνα με πληροφορίες είπε ότι τα τρολ του διαδικτύου κακό κάνουν στον Πρόεδρο και στο κόμμα.
Σχετικά με τις εκλογές είπε, μεταξύ άλλων, ότι δεν λειτουργήσαμε συλλογικά σαν κόμμα. Αναφορικά με τις αλλαγές που πρότεινε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, είπε ήμουν πάντα υπέρ των αλλαγών και κάποιες τις οποίες αποφασίσαμε το 2019, δεν προχώρησαν όπως θέλαμε.
Αναφερόμενη στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών επεσήμανε ότι ο μεγάλος κερδισμένος ήταν η αποχή.
«Δεν υποτιμώ το γεγονός ότι κρατηθήκαμε στη δεύτερη θέση. Όμως δεν ήταν αυτός ο στόχος μας και δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι. Χάσαμε 3% και το 1/3 των ψηφοφόρων του, πάνω από 300 χιλ», είπε χαρακτηριστικά ενώ πρόσθεσε ότι είναι δημοκρατική ανάγκη να υπάρξει εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης απέναντι στη ΝΔ.
«Η συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων είναι κοινωνική απαίτηση και είμαστε υποχρεωμένοι να ανταποκριθούμε σε αυτή. Δεν θέλουμε ρευστοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Θέλουμε πρωταγωνιστή τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στις εξελίξεις. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, αλλά να σταθούμε με αυτοπεποίθηση», είπε η Ολγα Γεροβασίλη.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας