Γεμάτο και σήμερα Τρίτη (2/7) το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων.
Αρχικά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται το μεσημέρι (15:00) στη «μάχη» του Wimbleton, με τον Έλληνα τενίστα να αντιμετωπίζει τον Τάρο Ντάνιελ.
Πρεμιέρα κάνουν σήμερα και τα Προολυμπιακά Τουρνουά. Βραζιλία – Μαυροβούνιο, Αίγυπτος – Δομινικανή Δημοκρατία, Γεωργία – Λετονία και Σλοβενία – Κροατία είναι τα ματς της πρώτης ημέρας.
Τέλος, «αυλαία» στην φάση των «16» του Euro 2024. Ρουμανία – Ολλανδία και Αυστρία – Τουρκία διεκδικούν τα δύο τελευταία εισιτήρια για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων:
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Παγκόσμιος χαμός για το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Euroleague, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, καθώς μεταδόθηκε σε πολλές χώρες. Ξεπέρασε και το ντέρμπι της Σερβίας.
Η ανατροπή των «ερυθρόλευκων» ήταν επικών διαστάσεων, με τον Σέρβο διαγώνιο να «σαλπίζει» την αντεπίθεση του Ολυμπιακού και να οδηγεί τους πειραιώτες στην κατάκτηση του Super Cup
LIVE: Ντόρτμουντ – Βέρντερ Βρέμης. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Βέρντερ Βρέμης για τη 17η αγωνιστική της Bundesliga.