Ιστοσελίδα η οποία ασχολείται με το ρεπορτάζ της Κάλιαρι αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός θα ήθελε να φέρει πίσω στην Ελλάδα τον Παντελή Χατζηδιάκο, μετά από μία χρονιά η οποία δεν έχει εξελιχθεί και με τον ιδανικό τρόπο για τον διεθνή στόπερ.
Υπενθυμίζεται ότι ο Χατζηδιάκος έκανε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής του «τριφυλλιού» και είναι πλέον πιθανό να γυρίσει στην ομάδα απ’ όπου ξεκίνησε.
«Ο Παντελής Χατζηδιάκος θα μπορούσε να αποχωρήσει από την Κάλιαρι μετά από μόλις μια σεζόν, η οποία μόνο θετική δεν ήταν. Μετά την άφιξή του πήρε αμέσως φανέλα βασικού, την οποία στη συνέχεια έχασε λόγω των μοιραίων λαθών του» αναφέρει χαρακτηριστικά το «cagliarinews24.com».
Το δημοσίευμα λέει επίσης ότι: «θα μπορούσε να υπάρχει επιλογή να επιστρέψει σπίτι του, με τον Παναθηναϊκό να τον εκτιμάει. Μένει να βρεθεί η φόρμουλα με την οποία μπορεί να γίνει, που ίσως είναι δανεισμός με οψιόν αγοράς».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Η απόφαση να πάψει η υποχρεωτική χρήση περιβραχιονίων και εμφανίσεων με ουράνια τόξα ανοίγει ξανά τη συζήτηση για τα όρια ανάμεσα στη συμπερίληψη, την ατομική ελευθερία και την εικόνα του σύγχρονου ποδοσφαίρου.
Στο προσεχές μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» αναφέρθηκε ο Ράφα Μπενίτεθ, λέγοντας πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να βελτιωθεί σημαντικά αν θέλει να έχει τύχη απέναντι στον Ολυμπιακό.