Ποιο ελληνικό νησί βρίσκεται μεταξύ των τριών καλύτερων καλοκαιρινών προορισμών
Ένα ελληνικό νησία μεταξύ των καλύτερων προορισμών παγκοσμίως
Στους τρεις καλύτερους καλοκαιρινούς προορισμούς παγκοσμίως, συγκαταλέγεται η Πάρος. Το περιοδικό Forbes αναφέρει χαρακτηριστικά πως «ενώ η Πάρος είναι αυτήν τη στιγμή μία πιο ήρεμη εναλλακτική από τα υπερτουριστικά νησιά της Ελλάδας, αναπτύσσεται ραγδαία και γίνεται όλο και πιο διάσημη. Έχει συμπεριληφθεί στα «24 καλύτερα μέρη για διακοπές το 2024″ του Condé Nast Traveller και διασημότητες όπως ο Τομ Χανκς και ο Τζεφ Μπέζος έχουν εντοπιστεί να απολαμβάνουν τα παρθένα νερά και τα ειδυλλιακά τοπία του».
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν… στην Ελλάδα
«Η δημοτικότητά της δεν δείχνει σημάδια εξασθένισης και αν οι ταξιδιωτικές τάσεις του περασμένου έτους αποτελούν ένδειξη, η Ελλάδα θα είναι και φέτος πολυσύχναστη το καλοκαίρι. Πέρυσι το καλοκαίρι, οι πιο δημοφιλείς περιοχές της Ελλάδας ήταν, σύμφωνα με τις περισσότερες εκτιμήσεις, υπερπλήρεις» αναφέρει σε άλλο σημείο.
«Η Ακρόπολη κατακλύστηκε από τόσους πολλούς επισκέπτες που οι αρμόδιοι αναγκάστηκαν να περιορίσουν τον αριθμό των ημερήσιων επισκεπτών σε 20.000. Τεράστιες ουρές για φωτογραφίες σχηματίστηκαν σε εμβληματικά σημεία της Μυκόνου και της Σαντορίνης» επισημαίνει επίσης το Forbes.
«Η δημοτικότητα της δεν δείχνει σημάδια εξασθένισης»

Μέσα στους καλύτερους προορισμούς στον κόσμο η Πάρος
Τι μπορεί να κάνει όποιος επισκεφθεί το κυκλαδήτικο νησί
«Πρόκειται για ένα κυκλαδίτικο νησί, όπως ακριβώς και τα δύο άλλα πιο διάσημα, οπότε η γοητεία του είναι η ίδια. Διαθέτει ασβεστωμένα κτίρια ντυμένα με μπουκαμβίλιες και όμορφες παραλίες στο Αιγαίο Πέλαγος, καθώς και μια ελκυστική ποικιλία από εστιατόρια, ξενοδοχεία και μέρη για ψώνια» εξηγεί σε άλλο σημείο το περιοδικό.
«Η εξερεύνηση με σκάφος, η επίσκεψη στην Αντίπαρο (το μικροσκοπικό αδελφό νησί της) για γαλήνιες, παρθένες παραλίες, η απόλαυση τοπικών πιάτων με θαλασσινά και η επίσκεψη σε αρχαία ερείπια είναι μερικά από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε εδώ» συμπληρώνει το δημοσίευμα.
- Καθαρά Δευτέρα: Πώς πήρε το όνομά της και γιατί πετάμε χαρταετό
- Η εμπλοκή της Ελλάδας στην ένταση ΗΠΑ – Ιράν – Επισκέψεις αμερικανο – ΝΑΤΟικών σε στρατιωτικά νοσοκομεία
- Έρευνα της La Liga για συνθήματα θανάτου των οπαδών της Οσασούνα προς τον Βινίσιους
- Ελιά: Πώς ο «πράσινος χρυσός» της Ελλάδας φέρνει επενδύσεις
- Ο αληθινός Σέρπικο, ο Αλ Πατσίνο, η διαφθορά της αστυνομίας και το soundtrack του Μίκη Θεοδωράκη – Μια ιστορία από τα 70s
- Επιστρέφει η περιφερειακή λίγκα στα Βαλκάνια
- Πτολεμαΐδα: Στο χειρουργείο 17χρονος που τραυματίστηκε από κροτίδα
- Η αφιέρωση του Κώστα Σλούκα στον Αταμάν για τον χαμό της μητέρας του (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/tony-chen-9hX9N-wMyzQ-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442